Хубава новина за всяка ЗОДИЯ през октомври

12063
Хубава новина за всяка ЗОДИЯ през октомври
Снимка: Istock/Guliver

Октомври ще донесе поне по една хубава новина за всяка зодия. Ще се случат много неща, които ще направят месеца незабравим за всяка зодия. Ето каква новина очаква 12-те зодии през месец октомври.

Овен: ще срещнете нов приятел, който завинаги ще остане в живота ви. Такива приятелства не се случват всеки ден и трябва да сте щастливи, че Съдбата ви подарява това точно на вас.

НОВИНА за тези 4 зодии в следващите 7 дни

Първите дни на есента могат да се окажат съдбоносни за тези 4 зодии. Ето какви изненади и новини могат да очакват някои зодии през след...

Телец: ще получите неочаквано предложение за работа, за което дори не сте мечтали. Помислете дали да го приемете и дали вече не е време да смените работата си. Само когато излезете от зоната си на комфорт можете да постигнете повече.

Близнаци: ще научите, че някой е лудо влюбен във вас, но досега е нямал смелостта да ви го признае. Бъдете сигурни, че любовта е искрена и можете да дадете шанс нещата да се случат.

Рак: ще наследите имот, за който дори не сте подозирали, че притежавате. Финансовата помощ от евентуалната му продажба може много да ви помогне в текущите разходи. Възползвайте се от възможността и действайте.

Лъв: новината за Лъвовете тази есен ще бъде особено вълнуваща. Ще научите, че ще ставате родители – каква по-хубава новина на света може да съществува от това? Вие сте дарени с голям късмет, радвайте се и бъдете благодарни.

Дева: новината за Девите през октомври ще е свързана със стара любов. Именно този човек ще ви съобщи, че никога не ви е забравял и иска да опитате отново. Осъзнава грешките си и това е най-важното, от вас зависи дали ще му позволите.

4 зодии ще научат голяма НОВИНА тази есен

Това са зодиите, които ще бъдат зарадвани с голяма новина. За едни това ще е най-щастливата в живота им, за други вече ще се е случвала...

Везни: ще научите, че сте наистина ценен служител на работното място и новината, която ще ви съобщят, е че ще получите голям бонус или повишение, за което отдавна мечтаете. Усилията, които полагате, не остават незабелязани.

Скорпион: ще спечелите голяма сума пари и тази новина ще ви направи истински щастливи, особено предвид нуждите, които имате в момента.

Стрелец: новината за Стрелците през октомври ще е свързана с любовта. Ще получите предложение за брак, за което не сте и мечтали. Радвайте му се, време ви е!

Козирог: очаквайте неочакваното в най-добрия смисъл! Октомври ще се окаже особено късметлийски за вас и ще получите добра новина, свързана със здравето ви. Накрая всичко ще се нареди!

Водолей: ще научите, че близък човек от вашето обкръжение може би има чувства към вас. И вие ще усетите нещо, което ще ви накара да се замислите дали чувствата не са споделени. Може да опитате, няма да ви навреди.

7 неща, които носят лош късмет в любовта

Трябва да знаете какво да правите и какво не, за да привлечете късмет в любовния си живот. Има поверия, че ако правите тези 5 неща, про...

Риби: ще прекарате октомври много щастливо, особено когато близък човек от семейството ви съобщи, че ще ставате чичо или леля. Голямо щастие очаква цялото семейство!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com