Има ли бъдеще връзката ви? Ето как да разберете

7331
Има ли бъдеще връзката ви? Ето как да разберете
Снимка: iStock/Guliver

Този въпрос измъчва всяка жена, която не е сигурна в чувствата, които изпитва мъжът до нея. За да разберете дали връзката ви има бъдеще и какви са истинските намерения на партньора ви, просто му задайте въпроса: "Трябва ли да променя нещо в себе си?".

Поставяйки го в тази неловка ситуация, той ще ви даде отговор, от който ще разберете дали връзката ви има бъдеще. Опитайте се да четете между редовете и да уловите същността на това, което той се опитва да ви каже.

Ние сме систематизирали същността на отговора, който може да получите в няколко възможни варианта.

Какво търси всяка зодия във връзката си

Всеки има едно специфично нещо, което задължително търси във връзките си, независимо от всичко. Има много различни неща, които хората и...

Дава ви конкретни насоки

В случай, че мъжът изпадне в подробности и започне да ви обяснява какво трябва да промените и как да се развиете като личност, най-вероятно се опитва да ви нарисува "образът на идеалната жена", за която си мечтае. Но той способен ли е да отговори на изискванията, които има към партньора си?

Тези думи трябва да ви подскажат, че най-вероятно вие не отговаряте на критериите му за идеална жена и просто в момента му е удобно с вас.

Харесва ви такава каквато сте, но все пак...

Той дебело ще подчертае, че ви харесва такава, какво сте всъщност и не желае да промените нещо конкретно в себе си, но все пак има неща, които може да подобрите. Спрямо тях ще си дадете сметка дали той наистина ви харесва такава каквато сте или просто е страх да ви посочи недостатъците.

Четири начина да върнем доверието във връзката

Доверие се гради трудно и с много усилия, но се пропуква за един миг. Различни са факторите да изгубим вяра в любимия човек – нап...

Няма какво да промениш

Влюбеният човек никога няма да поиска да се промените. Той ви харесва с всичките ви недостатъци и дори намира известно очарование в тях. Най-вероятно ще ви каже, че ви обича и че не знае какво бихте могли да промените в себе си и винаги ще бъде до вас. Със сигурност може да има черти на поведението ви, които да не харесва, но никога няма да се опита да ви промени. За него е вие винаги сте еднакво красива - рано  сутрин преди кафето или с вечерен грим и ефирна рокля. Той не открива разлика! Най-важното нещо за него е да бъдете щастлива

При истинската любов няма списъци, на които трябва да отговаряте. Понятието "перфектен човек" не съществува. Всеки има своите недостатъци и трябва да го обичаш такъв, какъвто е. Ако целенасочено се опитваш да промениш определени неща в човека до себе си - ти не го обичаш истински, а търсиш "перфектният образ", който си изградил в съзнанието си.

Действията му ще ви подскажат какви са истинските му намерения и дали той наистина ви обича. Пробвайте да анализирате ситуацията и преценете дали заслужава любовта ви. Всичко, което трябва да направите, е да поговорите и да изчистите съмненията, които ви измъчват.

Тайната на успешната връзка е в комуникацията и компромисите. Обичайте се и го показвайте при всяка една възможност!

9 стъпки за изграждане на силна връзка с партньора

Връзката между мъж и жена не винаги трае дълго, тя е наистина сериозна и важна. Защо някои хора се срещат и остават завинаги заедно, а ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com