iPhone XR: как да избереш подходящия за теб цвят?

23345
Снимки: eMAG.bg

Изключителен дизайн, батерията с най-дълъг живот сред iPhone-ните, най-високата продуктивност, устойчивост на вода и пръски, висококачествени изображения и 4К видео, но и по-голяма безопасност с Face ID. Това е Apple iPhone ХR, който освен всички тези постижения, идва и с най-разнообразните опции за оцветяване на панела, които можеш да си избереш.

iPhone ХR е наличен в широка гама цветове, най-много сред които са светлите и топли нюанси, за да подхождат на по-широка гама от стилове. Това разнообразие е много по-голямо от онова, което Apple ни предлагаха до сега при телефони като iPhone XS или при останалите варианти на iPhone, които обичайно идваха с обикновени, дори леко скучни цветове.

Към момента има шест налични цвята за iPhone ХR, а именно: черен, бял, син, жълт, корал и червен. Няма как да не се съгласиш с нас, че наистина има от какво да си избираш. Тези цветове означават, също така, че Apple не идва с широка гама панели за този телефон, а голяма част от предлаганите са прозрачни.

Въпреки това, трябва да избереш новия си телефон внимателно, понеже докато iPhone ХR е по-евтин отколкото серията XS, той продължава да бъде скъп телефон и вероятно ще трябва да го задържиш за поне две години при себе си. Затова, трябва да избереш цвят, който да обикнеш.

За тази цел създадохме това ръководство, което ще ти помогне да го избереш. Ще ти покажем в детайли кои са наличните цветове за iPhone ХR, заедно с допълнителна информация за нюансите. Обърни внимание на това, че макар всички нюанси да струват еднакво, когато бъдат закупени директни от Apple, цените при някои ритейлъри понякога варират.

Бял iPhone ХR 

Бялото е един от най-обикновените цветове, които можеш да избереш за един iPhone ХR. Този цвят всъщност е запазената марка на Apple. Ясно е, че по-малко глави биха се обърнали към един бял телефон, отколкото при такъв с нюансите посочени по-долу, но също така пък можеш да бъдеш сигурен, че това ще бъде един елегантен и атрактивен телефон, който ще остане такъв още дълго време.

В белия вариант алуминиевата рамка прилича много на рамка от обикновен метал. Всъщност, цветът е сребристо бял, т.е. не много далеч от естествения цвят на метала.

Черен iPhone ХR

Това е друг често срещан вариант. Черният iPhone ХR, подобно на белия iPhone ХR, изглежда по-малко елегантен, отколкото другите нюанси, а освен това и този цвят прави телефона да прилича малко повече на iPhone XS. Черното обаче е най-мъдрото решение, правещо телефона да изглежда подценен, макар да има страхотно представяне.

Син iPhone ХR

Това е онзи тип цветове, който искаш да избереш тогова, когато искаш да се отличаваш. Синият цвят е светъл и искрящ и се различава много от обикновените цветове, в които ще намериш моделите на iPhone. Този цвят ще изкара на показ незабавно това, че използваш iPhone ХR, тъй като не съществуват други Apple устройства, които са използват такъв нюанс.

Жълт iPhone ХR

Ако имаш усещането, че синьото е искрящо, още не си видял нищо. Жълтото е най-искрящият цвят на iPhone ХR и е разлика от небето до земята в сравнение с изтритото златно, което можеш да получиш от iPhone XS.

Този цвят със сигурност не е за всеки, но ако искаш един iPhone, който да се отличава от масата, това е правилният избор.

Коралов iPhone ХR

Кораловият цвят се намира някъде между червеното и оранжевото и може би е най-необичайният от всички възможности за iPhone ХR, само защото не е цвят, който ще видиш много често.

Черният петък е хит у нас

95% от българите познават търговската кампания От любопитни кадри с блъскащи се за намалени стоки хора в моловете в чужбина, през посл...

Червен iPhone ХR

iPhone ХR идва още и в червено, наречен от Apple iPhone XR RED, с благотворително цел. Компанията е избрала да го кръсти така, понеже част от получената за всеки телефон сума ще бъде предадена на „RED”, което е глобален фонд за борба с ХИВ и СПИН.

Този цвят не е толкова блестящ, колкото си мислиш, предвид жълтото, кораловото и синьото от по-горе, но все пак е един достатъчно искрящ червен цвят.

Една от основните ни препоръки е, че освен благотворителната помощ, която можеш да дадеш купувайки си този телефон, червеният цвят без съмнение е и най-отличаващият се.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com