Историята на жената, която е на 73 години и изглежда като на 23

15029
Историята на жената, която е на 73 години и изглежда като на 23
Снимка: iStock/Guliver

Работа, сън, коктейл с водка и не много слънце. Така описва тайната на своята младост известната дизайнерка Вера Уанг. Тя е дизайнер на сватбени рокли и е навършила цели 73 години. Външният ѝ вид обаче по нищо не подсказва за това – плосък корем, изчистено лице, дълга и черна коса. Много от последователите ѝ се съмняват, че тя е на толкова година, пък други смятат, че прибягва към естетически методи.

Каквато и да е тайната, няма спор, че дизайнерката изглежда повече от чудесно. Тя има страхотен старт в спорта от детството си. Също така споделя, че тренира, но не се натоварва прекалено. Избягва дългите изтощителни силови тренировки и постоянство. Редовно тича на пътеката си у дома, но повече предпочита да кара колело по улиците на Маями или да играе голф, за да поддържа добър тонус.

Лекар: Правете тези 3 неща, за да забавите стареенето

За нея храненето също е важна част от битката със старостта. Тя залага предимно на пресни продукти и храни – риба, пилешко месо, зеленчуци и плодове. Не крие своята любов към понички и пицата. Споделя, че най-голяма ѝ битка е била да се раздели с газираните напитки. Все пак старае се да не лишава организма си от богатството на здравословното хранене. Ето и кои са съветите, които споделя, като най-важни за младостта:

•         Пийте много вода

•         Спете много

•         Избягвайте слънцето.

Тази подправка спира стареенето и предпазва от съсиреци

Грацията ѝ е вродена, тъй като се занимава с фигурно пързаляне като дете. Семейството ѝ идва в Америка през 40-те години. Баща ѝ е собственик на фармацевтична компания, а майка ѝ е преводач в ОНН. Богатството на родителите ѝ обаче не я прави разглезено дете.

На 23 години тя работи като дизайнер в известно списание, като бързо я повишават в старши моден редактор във фирмата. 16 години по-късно тя напуска и започна работа с Ралф Лорън. Времето обаче не я притиска и не бърза за никъде.

На 40 години напуска работата си при Ралф и започва да работи като дизайнер на булчински рокли. Това се случва, след като сключва брак с милиардера Артър Бекет – съдбовно решение в живота ѝ.

Подкрепена от своя баща тя отваря студио, където разработва своя собствена линия. След 23 години брак се развежда, но бъдещите булки вече мечтаят да носят нейните рокли. Те обаче са достъпни само за най-богатите знаменитости. По-късно разработва и своя линия с бижута, аксесоари и обувки. Има две дъщери на 29 и 26 години, а тя изглежда като тяхна връстничка, като се наслаждава на хубава храна, коктейл с малко водка и повече мотивация за нови професионални успехи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Има ли отровни паяци в България?

7 знака, че сте в егоистична и токсична връзка

Без магия: жените с тези качества винаги ще имат много почитатели

Как най-лесно се отделя жълтък от белтък?

Как за секунди да почистим секундното лепило?

Зодиите, които притежават неустоим чар

Петте най-страховити и забранени места за посещение в света (ВИДЕО)

Кога мъжете съжаляват за действията си, но не го показват?

Как да се справим с пасивно-агресивното поведение на човек?

Как се пише: християнски или христиански?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com