Изберете вашия домашен любимец според зодията си!

10314
Изберете вашия домашен любимец според зодията си!
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Представителите на зодия овен обичат винаги да са в действие. Наслаждават се на разходки в парка, карат колело, спортуват. Затова е най-подходящият домашен любимец за тях е куче. 

Как понасят раздялата различните зодии

Телец

Телците предпочитат малки пухкави домашни любимци, които да прегръщат всеки ден след работа. Тази зодия не обича нестандартните подаръци, затова им вземете коте с гальовен характер или дребна порода куче. 

Близнаци

Близнаците са една от най-лесните зодии, за които да избирате домашен любимец. Те са активни, усмихнати и с чувство за хумор. Няма най-подходящ или неподходящ домашен любимец за близнаците. Те ще обичат всяко животинче, което им подарите и ще намерят място в сърцето си за всеки любимец.

Рак

Раците са пазители на дома. За тях децата и роднините са на първо място. Няма домашен любимец, който да промени това. Затова най-подходящият домашен любимец за тях трябва да пази дома и да обича да играе с децата. Най-подходящи в това отношение са кучета като лабрадор и голдън ретрийвър. 

Лъв

Лъвът е царят на животните, но преди всичко е котка. Затова не се учудвайте, че ще успеете да впечатлите лъвовете с породиста котка. В същото време не обичат изтърканите и клиширани домашни любимци като кучета, а с рибките ще им е твърде скучно. Те определено обаче биха се заинтересували от интересна и екзотична птица.

Дева

Девите са грижовни и търпеливи. На тях можете да подарите домашен любимец, който изисква грижи и отдаденост. Представителите на тази зодия ще имат нервите да възпитат домашния си любимец. Ще са перфектни стопани на упорити животни като котките и изискани породи кучета.

Везни

Везните са зодията на баланса. Те не обичат домашни любимци, които биха разваляли реда у дома. В същото време няма да им хареса, ако им подарите твърде спокойните рибки. Домашният любимец на везните трябва да е златната среда – да могат да си играят с него и да го милват, но и когато решат, да могат да ограничат действията му. Ако животното е добре възпитано преди да стигне до дома на овена, това може да е една мързелива и гальовна котка.

Скорпион

Какъв тип лоши момчета привличате, според зодията ви

Чудите ли се защо винаги се влюбвате в упорити и безотговорни мъже? Причината може да е свързана с вашия зодиакален знак. Разбираме, ч...

Скорпионите са сред най-емоционалните представители на зодиака. Те ще се зарадват на всяко животинче, което им подарите. Освен това скорпионите са смели. Няма да се изплашат, ако решите изненадващо да им подарите гущер или паяк. Най-подходящият домашен любимец за скорпионите обаче са големите породи кучета.

Стрелец

Стрелците обичат да се забавляват. Те са енергични и имат нужда от енергичен домашен любимец. Най-подходяши за това са кучетата. изберете куче от порода със средна големина - например болонка. Ако можете да си го позволите, подарете и малко по-скъпия, но много по-игрив джак-ръсел териер. Толкова енергия на едно място е способна да събори целия им блок, но определено и двамата ще бъдат щастливи.

Козирог

Козирозите са сдържани и обичат да следват определен ред и порядък. Затова прекалено големи породи кучета не им се нравят. Вземете на козирога домашен любимец, който няма да нарушава строго установения ред у дома, като например... костенурка.

Мъжките сърца са покорявани от жените от ТЕЗИ 3 зодии

Има някои жени, които притежават невероятен чар и харизма и се радват на мъжко внимание, където и да отидат. След тях всички се обръщат...

Водолей

Водолеите са дръзки и непредсказуеми. Затова при тях можете да рискувате с всякакъв домашен любимец. Те ще се забавляват каквото и да им подарите. Подарете им котка или плъх без козина, екзотична чинчила, дори змия. Той ще е изключително развълнуван да приема всяко предизвикателство и жива душица в живота си.

Зодиите с най-мръсни мисли

Риби

Рибите са любвеовилни и обичливи. Спокойната им натура обаче не се разбира с екзотичните животни. Ако подарявате домашен любимец на рибите, придържайте се към стандартните коте и куче. Със сигурност ще бъдат добре обгрижени и обичани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com