Жената от тази зодия ще направи живота на мъжа истинско вълшебство

19406
Жената от тази зодия ще направи живота на мъжа истинско вълшебство
Снимка: iStock

1. Тя ще се грижи за теб

Когато жена Водолей е влюбена, тя се грижи за мъжа на мечтите си.

Въпреки, че мъжете обичат да се грижат за себе си, когато сте във връзка, винаги е хубаво да видите, че някой се грижи за вас и връзката ви. Никога няма да чуете от Водолея, че не е могъл да спи през нощта, защото не отговаряте на телефона си, защото веднага ще отиде да провери дали всичко е наред с вас. Когато един Водолей е влюбен, на партньорът му няма да му липсва нищо. Тя изпитва нужда да може да предложи на любимия си всичко, на което е способна.

Влюбеният Водолей ще ви освободи от много ежедневни тежести, особено във фазата на опознаване, той ще иска да ви даде усещането, че можете да разчитате на него. Но той прави всичко това, без да очаква нищо от вас в замяна. Ако някога искате да засегнете темата, за да можете да й кажете колко много оценявате това, което прави за вас, тя ще го игнорира. Водолеите виждат това като своя работа и в техните очи не е нужно да сте благодарни за нещо подобно.

Жените от тези зодии са изключително силни и независими

2. Тя разглежда проблемите открито

Въпреки че Водолеите искат да избягват конфликти, това се променя напълно, когато са в собствена връзка. Не й е приятно да спори за проблем с часове, но никога няма да избегне разговор. Жената Водолей ще иска незабавно да разреши проблема ви, защото не й харесва, когато проблемите и разногласията се замятат под килима. Така че можете да сте спокойни, че вашият Водолей ще разреши всякакви спорове още същата вечер. Преди всичко не трябва да й пишете дълги съобщения, защото никога няма да получите отговор на това. Ако получи такова съобщение, тя ще бъде на вратата ви след половин час и ще търси разговор. Ако говорите за нещо насаме, не може да има недоразумения.

Каква жена сте според зодията

3. Тя отделя много време за вас

Типичният Водолей работи усилено и рядко си взема почивка, но когато дойде време за почивка, те се възползват максимално от свободното си време. Досега тя е използвала свободното си време само за своите хобита и интереси, но откакто ти се появи в живота й, нещата много се промениха.

Сега тя дори намира нови хобита, които можете да правите заедно. Тя търси забавни занимания за двойки и винаги ви изненадва с нещо ново. Когато един Водолей е влюбен, той ще отдели много време за вас, ще планира всичките си планове заедно с вас, за да можете да прекарате достатъчно време заедно. Дори и да нямате време, той няма нищо против да отложи плановете си, за да направите нещо заедно. Трябва наистина да го оцените, защото Водолеите не обичат да жертват свободното си време. Тя не би отложила собствените си планове за нищо или за никого, но го е правила за вас няколко пъти. Това е категоричен знак, че Водолеят е влюбен във вас. Когато разберете, че той вече не планира нищо без вас, можете да се почувствате много специални. Може би тя вече планира бъдещето ви заедно?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com