Жените, които симулират оргазъм, изневеряват по-често

59654
Жените, които симулират оргазъм, изневеряват по-често
Снимка: Thinkstock

Жените, които симулират оргазъм по време на полов акт, е по-вероятно да изневеряват на своите партньори, отколкото останалите дами, установи американско проучване, публикувано от в. "Дейли мейл".

Екипът на д-р Джъстин Лехмилър от Харвардския университет провел интервюта със 138 студентки и студенти, които поддържали сексуална връзка. Учените искали да установят дали удовлетворението от любовния акт ги кара да бъдат по-верни н своите партньори.

Изневеряват повече хората, които не са сигурни в себе си

Учените от университета във Флорида изследвали 200 млади семейства в продължение на четири години. В рамките на изследването участницит...

Студентите, участвали в проучването, имали секс средно по три пъти седмично, а дамите стигали до оргазъм 61 на сто от случаите докато този процент при мъжете бил 71 на сто. Екипът установил, че жените симулират оргазъм много по-често от представителите на силния пол - в 18 на сто от случаите.

Седемнадесет на сто от студентките с престорен пик на удоволствието, били изневерявали след това на любимия.

Най-честата причина за симулирания оргазъм било желанието на дамите да не наранят егото на партньора си. Но самата симулация се оказала вид лицемерие, което по-лесно преминавало в изневяра на по-късен етап.

При мъжете със симулирано върховно изживване процентът на кръшкачите бил още по-висок - 26 на сто. Екипът установил, че честотата на истинските оргазми няма нищо общо с броя на изневерите. Дамите с най-много подобни изживявания не изневерявали нито повече, нито по-малко от останалите.

Доказано! Мъжете изневеряват повече

Мъжете са по-склонни към изневяра от жените, защото изпитват по-силни сексуални импулси, установиха психолози. Те съобщиха, че макар м...

Източник: БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"
Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Не всички продукти са еднакво полезни. Яна Степанова, диетолог, експерт по хранене и фитнес гуру, ни разказва за своя списък от забранени храни. Пшеница Първото...