Женски трикове: Как да го накараме да ни забележи

5755
Женски трикове: Как да го накараме да ни забележи
Снимка: Istock/Guliver

На първа среща се опитваме да изградим доверие в разговора. И езикът на тялото играе важна роля в това: мимики, жестове, докосване, разстояние или погледи.

Ето някои женски трикове, които работят винаги:

Говорете с леко отворена уста

Мъжете обръщат внимание на женските устни, особено ако са чувствени и подчертани с червило (дори и в червено). Ето защо, един от основните начини да съблазниш мъжа е да привлечеш вниманието с устните си. Забележете как някои жени игриво пият от чаша, хапят леко или ближат устните си почти неусетно. Безопасен трик!

8 качества, които правят една жена незабравима

Опияняващ парфюм, перфектен грим и прическа - в представите на повечето дами незабравимата жена изглежда точно така. Но в мъжките предс...

Жеста на тялото

Това е най-лесният начин да изразите интереса си към събеседника. Ако една жена се приближи към него с цялото си тяло, то тя всъщност скъсява разстоянието между тях и в същото време показва, че се чувства добре с този човек. Много невинен жест, но това означава толкова много. И ако мъжът се облегне назад, тогава трикът е проработил.

Тя кръстосва крака

Е, кой мъж не обича красивите женски крака. Колкото по-дълги и по-стройни, толкова по-добре. Всяка жена знае своите предимства и ако краката й са наистина страхотни, тя умело ги демонстрира. Ето защо една жена подчертава бедрата си и разкрива глезените си. Е, фактът, че трикът „крак върху крак“ работи перфектно.

Играе си с косата

Класация: Кои физически черти на дамите привличат най-много мъжете

Откакто свят светува жените се чудят как да бъдат по-привлекателни за мъжете? Учени твърдят, че вече имат отговор на този въпрос. Може ...

Мъжете винаги обръщат внимание на женската коса, особено ако тя е и дълга. Не е нужно да сте блондинка, въпреки че това със сигурност увеличава шансовете ви в началото. Ако жената иска избраният от нея бавно да я забележи, тя ненатрапчиво си играе с косата си: разклаща я, игриво навива къдриците си около пръста си. Жената дава сигнал, че се чувства привлекателна и иска и мъжът да го почувства.

Тя погалва бавно голата част на тялото

Много чувствен сигнал, така че бъдете нащрек или се пазете. Ако жената иска да съблазни, тя бавно ще си погали врата, докато говори, дискретно ще докосне деколтето на роклята или леко ще потърка ръката си. Освен това ще изглежда спокойно, но не забравяйте да бъде придружен от красноречив поглед. Кой мъж може да устои на това?

Случайно докосване

Това е може би е най-популярният женски трик за да изрази интереса си към мъж. Разбира се, подобно докосване се случва „случайно“ всеки път. Тя може да докосне ръката ви, докато взема чашата си, дискретно да коригира яката на ризата ви или леко да ви бута по време на всяко движение. Това поведение подсказва, че тя определено иска да бъде по-близо до вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Кои позиции за спане са препоръчителни за гръбначния стълб?

Тези знаци на лицето ни са показатели за здравето

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com