Как да го съблазня? Мъжете и фантазиите им, разкрити от Cleopatra

7809
Как да го съблазня? Мъжете и фантазиите им, разкрити от Cleopatra
Снимка: iStock/Guliver

Изкуството на съблазняването го владеят много жени. Те знаят много добре как да накарат един мъж да ги пожелае, да се потопи напълно в сладострастните приключения в кревата. А мъжките фантазии са пословични. Някои представители на силния пол мечтаят за див секс, а други предпочитат да се отдадат на любов и нежни ласки. Подобен вид забавление е свързано с дълбока интимност между двама души, която би могла да има много проявления. Страст, еротика и още нещо - с магазин Клеопатра ще е наистина горещо...

Какви еротични фантазии имат мъжете

Повечето мъжки фантазии са свързани с фетиши, които мъжете често пъти не се осмеляват да осъществят. Дали защото се притесняват как партньорката им ще приеме идеята, или защото самите те не се чувстват уверени да излязат извън зоната си на комфорт. Екипът на Cleopatra съветва всички мъже да дадат шанс на своите най-съкровени интимни желания. Разгледайте какви предложения за бельо и секс играчки има в онлайн магазина и си осигурете едно незабравимо преживяване с половинката.

Много от господата имат нужда да бъдат предразположени от своите дами, като еротичното бельо в случая е отлично средство за съблазняване. Този вид дрехи са оскъдни и доста секси, но не и вулгарни. Фетиш костюмите и някои секс играчки са също доста интригуващо решение за специалните моменти, тъй като те предизвикват фантазията на мъжете и я карат да работи на пълни обороти.

Разгледайте еротично бельо в онлайн магазин Cleopatra сега!

Как да ги съблазним

Доста жени се питат как могат да съблазнят обекта на своите сексуални желания или любовни чувства. Носенето на еротично бельо в случая е доста добър подход, като почти няма мъж, който да може да устои на гледката. Дантелени бикини или жартиери - подобни секси дрехи със сигурност ще бъдат поводи за силно еротично желание, което да прерасне в разтърсващи моменти под завивките.

Всяка една дама притежава умението да съблазнява, но тази “дарба” първо трябва да бъде отключена, за да намери своето проявление и в реалността. Доверете се на магазин Клеопатра, където ще откриете всичко необходимо за съблазняването на мъжа:

  • Еротично бельо;
  • Секс играчки;
  • Секс аптека;
  • Тематични костюми;
  • БДСМ фетиши и др.
  •  

    Пуснете на свобода сексуалността си и се уверете в таланта си да съблазнявате. Разбийте оковите на собствените си ограничения и бъдете неустоими с оскъдното си бельо по време на еротичните моменти във Вашата спалня.

    Помага ли секси бельото

    Еротичните костюми и секси бельото са едни от най-мощните стимули за всеки мъж. Те оказват силно въздействие върху неговата фантазия и го карат да желае жената много силно. Точно затова все повече дами избират да съблазняват именно по този начин и при всеки удобен момент обличат подобни дрехи, събуждащи желанието за интимни ласки.

    Вижте всички последни новини от Actualno.com

    Още от ЛЮБОПИТНО:

    Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

    Коя е столицата на Киргизстан

    Кога се минава под масата на Великден?

    Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

    За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

    По какво може да се познае прясното агнешко месо

    Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

    Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

    Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

    Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

    Етикети:

    Помогнете на новините да достигнат до вас!

    Радваме се, че си с нас тук и сега!

    Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

    Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

    Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

    И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

    Банкова сметка

    Име на получател: Уебграунд Груп АД

    IBAN: BG16UBBS80021036497350

    BIC: UBBSBGSF

    Основание: Дарение за Actualno.com