X
 
 

Как да му отмъстиш след раздяла

51042 0
photo of Как да му отмъстиш след раздяла
Снимка: iStock/Guliver
След раздялата ти се иска никога повече да не го видиш, а ако това се случи той да страда много по теб. Сърцето ти е разбито и страдаш за изгубената си любов или пък си ядосана и искаш да си отмъстиш на вече бившия любим, за това че те е наранил.

Започваш да кроиш всякакви планове за отмъщение, които често стигат до мания. Доказано е, обаче, че ако искаш да накараш бившия си да съжалява, че сте се разделили, не е нужно да прекаляваш с плановете и да се вманиачаваш по идеята за отмъщение.

Грешки, които често допускаме при раздяла

Изключително често нормалната реакция при раздялата е импулсивна. Почти на всеки му минава през ума идеята да направи нещо и да си върн...

Един от страхотните начини да го накараш да съжалява е да станеш страшно секси. Знаем, че най-трудното нещо след раздяла е да се преобразиш и веднага да влезеш в роля, но ако желаеш да му отмъстиш това един от най-добрите начини.

Когато усетиш, че депресията те обзема, не си стой в къщи да се самосъжаляваш с чаша вино и тъжни песни, а просто излез, отиди на фризьор и се позабавлявай с приятели. Така, ако той е някъде там, ще види колко си щастлива и ще го хване яд. А ако разбереш, че промяната те прави щастлива, това е един голям плюс за теб. Преобразяването на външния вид действа изключително добре на психиката и душевното състояние. Раздялата може да ти бъде от полза и да ти помогне да вдигнеш самочувствието си. Що се отнася до бившия ти с тази нова секси визия със сигурност ще успееш да постигнеш целта си.

Общоприето е една жена да е съсипана след раздялата и да прекара много време в опити да се възстанови и да стъпи отново на крака. Затова, когато покажеш колко добре се справяш и колко по-хубаво си живееш без него, той със сигурност ще бъде учуден от реакцията ти. В него веднага ще се появят съмнения, дали е взел правилното решение и дали не е по-добре с теб.

Тогава изборът е твой. Можеш да си го върнеш много лесно, но можеш и да продължи напред като го оставиш с пръст в уста. Запомни, че най-важното нещо в този случай е ти да промениш отношението си към себе си. Цени се повече, грижи се повече за себе си и ще видиш как ще започнеш да получаваш такова отношение и от останалите.

3-те зодии, с които е ужасно трудно да се разделим

Има хора, които много лесно можете да забравите. Има връзки, които можете да прекратите, без да ви мигне окото и без да се замисляте мн...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители