Как да отслабнете за 3 дни без диети и хапчета

12589
Как да отслабнете за 3 дни без диети и хапчета
Снимка: Thinkstock/Guliver

Много момичета и жени почти постоянно мислят за това как бързо да загубят излишните си килограми. Ако търсите начини да отслабнете за 3 дни, тогава представям най-добрите варианти за отслабване без диети и хапчета.

Правилно хранене

Има категория жени, които се ужасяват, че ще трябва да спазват диети, за да отслабнат бързо. Това не винаги има стабилен и дългосрочен ефект. Обикновено изгубените килограми се връщат и водят „приятели“.

В допълнение, всички ограничения в храненето се отразяват отрицателно на състоянието на вътрешните органи, хормоналната система и метаболизма. Ето защо, когато решаваме проблема как бързо да отслабнем, ние отхвърляме идеята за строги ограничения в храненето.

Втората крайност, която мързеливите дами обичат, са "чудодейните" хапчета, които уж позволяват отслабване без усилия. Когато правите този избор, не забравяйте, че най-малкият ефект, който ще получите от тези лекарства, е прочистването на червата и намаляването на подуването, тъй като те са главно диуретични и противовъзпалителни.

В най-лошия случай ще постигнете сериозни нарушения на нервната система и работата на храносмилателния тракт. Не забравяйте, че такива хапчета могат да се приемат само след консултация с Вашия лекар.

Правилното хранене е вашето решение!

Мнозина са скептични към това, но никога не са спазвали принципите на правилното хранене. Ето защо, поне заради експеримента, изпробвайте основните препоръки. Ще видите как можете да отслабнете, без да изтощавате тялото, без да го тровите. Повечето ще бъдат изненадани колко бързо ще се променят тялото и външният си вид.

Не забравяйте, че загубата на тегло зависи 90% от храненето и само 10% от физическата активност. Затова ние не отлагаме мечтата за стройно тяло и въвеждаме 10 правила за здравословно хранене в живота (приложете ги само след консултация с Вашия лекар!):

1. Забравяме за захарта и сладките, сладкишите и десертите, макар и само защото тези продукти не само предизвикват наднормено тегло, но влияят негативно на състоянието на кожата.

2. Не пием газирани напитки, дори ако това е обикновена минерална вода. Въглеродният диоксид уврежда стените на стомаха, стимулира ги, което причинява отделянето на стомашен сок и започва процес, наречен израз „смучене в стомаха“.

3. Пием обикновена вода със стайна температура най-малко 1,8 литра на ден. Ако пиете 250 мл сутрин на гладно, ставайки от леглото и през целия ден, същото количество 30 минути преди хранене и един час след това, дори няма да забележите колко бързо се абсорбира. Не пийте студена вода, в противен случай несмляната храна веднага ще попадне в червата и отново ще почувствате глад.

4. Променяме менюто: въвеждаме повече зеленчуци, като избягваме онези, които са богати на нишесте (царевица, картофи), ядем постно месо (пилешко филе, бяло месо), постна риба (мерлуза, минтай, лаврак).

5. Взимаме предвид броя изядени и консумирани калории. Ако мислите как бързо да отслабнете, тогава се придържайте към меню, което не надвишава 1200 kcal.

6. Регулираме храненето. Този аспект изисква индивидуален подход: някой трябва да яде пет пъти на ден, докато някой трябва да яде три пъти. Следователно разбийте менюто си на няколко хранения, но така, че да консумирате приблизително еднакъв брой калории.

7. Променяме храненето: сутрин яжте повече въглехидрати (каши). Започнете да ядете протеинови храни на обяд. Забравете за храна 3 часа преди лягане.

КАЛКУЛАТОР: Идеалното тегло според ръста ви

Идеалното тегло за всяка фигура и за всеки организъм е строго индивидуално и никога не бива да се сравнявате с другите, а винаги са усе...

8. Промяна на начина на готвене. Забравете пържените храни. Преминете на ястия на скара, на пара или варени.

9. Храним се бавно. Това ще избегне преяждането.

10. Въвеждаме повече ферментирали млечни продукти в менюто, а това е кисело мляко, нискомаслено извара.

12. Всеки ден ядем салата от зеле, прясно цвекло и моркови за вечеря. Пилешко, постно месо или извара се съчетава добре с него. Това ще помогне за подобряване на храносмилането.

Разбира се, ще трябва да забравите за бързата храна. Ако не можете да издържите без сладкиши, тогава нарежете ябълката на филийки, поръсете с канела и добавете чаена лъжичка мед.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно