Как да познаете, че тя е съпруга или любовница, ако я срещнете на улицата

15264
Как да познаете, че тя е съпруга или любовница, ако я срещнете на улицата
Снимка: Pixabay.com

Малко хора знаят, но е много лесно да се разграничи любовница от съпругата на заможен мъж. Достатъчно е просто да обърнете внимание на някои подробности. Много съпруги трябва да се научат да изглеждат като любовници. За да направите това, струва си да разберете на какви нюанси трябва да обърнете внимание.

1. Любовницата винаги използва скъп парфюм.

Как да разберете с един поглед дали му е любовница или съпруга

Малцина знаят, че всъщност е много лесно да различите една любовница от съпруга. Достатъчно е просто да се обърнат внимание на няколко ...

Съпругите обаче най-често използват луксозна тоалетна вода само по специални поводи. Някои може напълно игнорират този нюанс, защото съпругът може да не смята, че това е важно.

Любовницата не пести от това, защото знае, че скъпият парфюм я прави по-привлекателна за мъжа.

2. Бельото на любовницата винаги е комплект

Съпругите не смятат това за особено важен момент. Те са твърде заети с ежедневни проблеми, за да мислят, че мъжът им може да бъде доволен всеки момент.

Любовницата знае, че красивият комплект бельо я кара да се чувства по-уверена и привлекателна. Затова тя се опитва никога да не пропуска тази точка. Без памучни гащи или дантелен потник.

Той има любовница: Да си тръгнете или да останете (ЧАСТ II)

Прочетете първата част ТУК! На всеки човек му се случва поне веднъж в живота си да изтърпи изневяра или предателство. Ако и вие сте в ...

3. Дрехите от скъпи материи преобладават в гардероба на любовницата.

Не е нужно постоянно да се грижите за семейството и да гладите ризите на съпруга си. За нея е важна естетическата страна, а не практичността. Затова пуловерите от кашмир, копринени блузи, кадифени рокли и така нататък са нейните любими неща.

Възниква въпросът - защо тогава изневеряват на супермодели, холивудски актриси и други жени, чийто идеален образ е начин на живот и работа? Просто така. Няма универсална рецепта за перфектния брак. Дори се случва мъжете да оставят идеални съпруги за обикновени жени с наднормено тегло и комплект от три деца от различни бракове. Защото мотивите на хората не се поддават на ясни формули.

Освен това, „заможният мъж“ има право на любовница по статут, мислят някои господа. Така трябва да бъде. Следователно, дори 18-годишна съпруга да се разхожда у дома с рокля от секс магазин и да си вземе душ от парфюма Golden Delicious, той пак ще има любовница. Точка!

Но като цяло стереотипите са такива... Съпругата е безформена жена, която се е занемарила, а любовницата й е луксозна тънкокрана сърна. Дори в карикатури като „внезапно съпругът ми се върна от командировка“, това се изобразява по стари начин и едва ли скоро ще  се промени.

Той има любовница: Да си тръгнете или да останете (ЧАСТ I)

Той има любовница, а вие сте изправени пред дилемата да си тръгне или да остане? Каквото и да се казва, у мъжете е заложен инстинктът д...

И накрая, най-сложният въпрос в случая - ако тези млади дами са толкова красиви, тогава защо никой не ги иска за съпруги? Да, мнозина нямат нищо против да отидат в гражданското и да се подпишат, друг иска да живее сам, но има огромна разлика между „не искам“ и „никой не ме търси“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com