Как да разбереш каква е аурата ти?

10221
Как да разбереш каква е аурата ти?
Снимка: iStock/Guliver

Няма съмнение, че всеки човек има аура. Това е са го доказали езотеричните практики още от дълбоки времена. Но знаем ли какво всъщност представлява аурата? Това е биоенергийното поле, обвиващо човешкото тяло, осветено в най-различни нюанси, променящи се под влиянието на различно фактори.

Аурата наподобява сияние и е съставена от три слоя - интелектуален, емоционален и физически. Плътността ѝ варира в диапазона 1 мм - 12 см.

4 знака, че имате силна аура

Биоенергията от край време занимава различни специалисти. Вярва се, че благодарение на нея, един човек може да подобри здравословното и...

Когато човек умира, неговата аура изтънява и избледнява. Поне така е прието. Хората умират в момента, когато изгубят окончателно своята аура. За всеки човек, цветът на аурата е строго индивидуален.

По цвета може да се определи настроението, физическите недъзи, психологическото състояние и характерът. Не всеки човек е способен да види човешка аура.

Има един лесен начин обаче това да се случи. Но той изисква дълги тренировки и много усилия. 

Седнете срещу голямо огледало, така че да се виждате изцяло. Сложете за гърба ви бял или светлосив фон. Стената зад вас трябва да бъде добре осветена, но по начин, по който вашата сянка да не пада върху нея. Отпуснете се напълно и се загледайте в огледалото, както не фокусирате зрението си. 

Опитайте се да не мигате и да не откъсвате поглед от огледалото. След като изминат между 5 и 10 минути, ще забележите около тялото ви слабо сияние. Забележите ли някакви цветове, не бързайте да фокусирате погледа си, защото те веднага ще изчезнат. Запомнете цветовете.

Можем ли да предчувстваме събитията?

Случвало ли ви се е да си помислите за някого и в същото време същият този човек да се появи? Въз основа на опити, проведени от 26 изсл...

Често се случва любимият цвят на хората да се окаже и основен на аурата им. Примерно, ако аурата е в червен цвят, това означава енергия и сила, но също така и склонност към психично-нервни разтройства.

Ако се наблюдава аура в тъмночервени нюанси, са характерни за избухливи личности със някакви скрити недъзи, а светлочервеният цвят е присъщ на импулсивните хора егоцентрици. Розовото се среща предимно при по-млади хора, защото показва незрялост. Ако розовото се срещне в аурата на възрастен човек, това означава известна инфантилност.

Хората с оранжев цвят в своята аура са внимателни към всички заобикалящи ги. Ако се забелязват златисти нотки в оранжевото, това говори за самообладание, докато кафявите са присъщи за честолюбието.

Наличието на златисто жълт нюанс в аурата е ясен знак за ум и дружелюбност. Червеникавите нотки тук издават за нерешителност и голяма зависимост от мнението на другите хора.

Зеленото е признак за лекомислие и за хора, които винаги обвиняват другите за своите лични проблеми. Тези хора обаче умеят да ценят приятелството. Те са сантиментални, но адаптивни. Връзката им с природата е изключително силна.

Доказаха съществуването на аурата

Японски изследователи от Токийския университет доказаха съществуването на аурата. С помощта на високочувствителна камера те са регистри...

Синият цвят е изумителен абсолютно във всяко отношение. С такъв цвят аура са духовно развитите хора. Тъмносиньото издава за невероятно бистър ум на носителя си и резки промени в настроението, което е присъщо за хора с научни професии и творчески умения.

Лилавото е преходен цвят към синия. Притежателите на лилава аура са хора, търсещи постоянно своето призвание и себе си. Ако цветът на аурата се доближава до пурпурния цвят, тя показва голям стремеж към сила и власт.

Цветът на хармонията и духовната чистота е белият. Когато душата се намира в абсолютна хармония, всичките цветове се преливат и по този начин се създава т.нар. бяло сияние.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com