Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

51053
Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?
Снимка: iStock

В нумерологията датата на раждане е уникален код, който дава изчерпателна информация за всеки човек. Магическите способности се дават само на избрани хора. Такива хора ще имат определени числа в своя цифров код.

За разпознаване на скритите способности могат да се използват различни методи, но само нумерологията дава най-точни идеи за наличната дарба. За тази цел експертите правят квадрат на Питагор, като наблюдават числата, появили се във всеки от деветте сектора. За магическите способности отговаря третият квадрант - колкото повече тройки, толкова по-силно сте развили дарбата на вещици.

Ето я и формулата за изчисление

Брой на вещиците

Най-точният начин да разберете за вътрешните си таланти е следното изчисление на числото. Вземете пълната дата на раждане 31.03.1973 г. и съберете числата по следния начин: 3+1+3+1+9+7+3=27. Разложете 27 на 2+7=9. Прибавяме полученото девет към 27 и получаваме 279.

След това умножаваме първото число в датата на раждане по 2, т.е. 3*2=6. След това изваждаме: 27-6=21. След това добавяме: 2+1=3. След това прехвърляме тройката към 21 и получаваме 213.

Сега преброяваме всички тройки и получаваме следния цифров код: 31.03.1973, 279, 213. Този човек има четири тройки, което е дар от вещица.

12:12 на часовника: Какво означава това в ангелската нумерология?

Какво да правите, ако сте вещица?

След като сте открили тайната си цел, е добре да помислите какво да правите по-нататък. По правило "начинаещите" са нетърпеливи да използват дарбата си възможно най-скоро. Опитните вещици обаче предупреждават, че отначало ще трябва да отделите много време, за да подобрите уменията си.

Магическата дарба не означава свръхестествена сила, а по-скоро е предимство на мозъка да разчита информация на свръхчувствително ниво. Ето защо стереотипите за приказен герой, който лети на метла, нямат нищо общо с реалността.

Съвременните вещици могат да разчитат информация, да предвиждат определени събития, да избавят хората от негативна енергия, например от нечия разваленост или лошо око. Най-силните вещици могат да общуват с духове.

Нумерология и съвместимост: Изберете своята сродна душа с помощта на числа

Какво трябва да знае една вещица?

Важно е да се разбере, че магията винаги се дели на бяла и черна и само много зли хора съзнателно избират втория вариант. Освен това такъв вуйчо ще изисква огромна енергия, тъй като този вид магьосничество отнема всички сили на собственика си.

Черните магьосници се хранят от случайни хора със слаба енергия или черпят сили от техните близки. На финала на такъв вариант вещица, практикуваща злонамерено магьосничество, почти винаги е обречена на самота.

Ако решите да развиете откритите умения и да станете бял магьосник, си струва да помислите за наставник. Благодарение на помощта на опитен в случая човек можете бързо да увеличите вече наличните данни.

По правило вещиците не разкриват дарбата си на случайни хора, за да не привличат внимание към себе си. Но може да намерите съмишленици или хора, които също са избрали подобен път. Често надарените хора просто не знаят откъде да започнат и как да се разпореждат с наличния потенциал. Ето защо първо ще трябва да отделите време за развитие на способностите и управление на откритата дарба.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно да се ядат сурови фъстъци и кога не?

Помага ли за отслабване ходенето по 1 час всеки ден?

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com