Как да развиете неистова енергия и да се превърнете в магнит за късмет: 3 метода

36749
Как да развиете неистова енергия и да се превърнете в магнит за късмет: 3 метода
Снимка: iStock

Човек с бясна енергия е човек, който прави всичко добре и късметът сам отива в ръцете му. Но как да се превърнете в такъв?

Как някои хора успяват да направят голямо впечатление и да повлияят на другите хора? И може ли това да се научи? "Разбира се, че може!" - ще ви разкажат десетки статии в мрежата или ще ви предложат курсове по публично говорене (защото такива хора притежават красноречие), курсове по стил (защото такъв човек трябва да внимава) и курсове по публично говорене (защото е важно да умееш да се държиш публично).

И това няма да проработи. Защото енергията не е навън, тя е вътре. И е необходимо не да я научите, а да я развиете. Развийте в себе си тази невероятна, зашеметяваща, неистова енергия, която така силно привлича другите във вашата област.

Но първо трябва да разберем. Откъде идва енергията? Всъщност цялото ни взаимодействие с други хора е обмен на енергия. Ние обменяме енергия помежду си и това е в основата на всяко общуване между хората, независимо дали е лично или делово. И единствената разлика между нас е в това с какъв вид енергия сме изпълнени. И дали имаме достатъчно от нея, за да я споделим с други хора, или едва ли имаме достатъчно за себе си.

Как да привлечете късмета в живота си: 4 начина да станете късметлия

Всичко зависи от начина, по който сме изпълнени с енергия. А има два начина. Първият е да приемаме енергия от други хора, да се зареждаме с нея. Това често се нарича енергиен вампиризъм. Но по този начин никога няма да се изпълним с високовибрационна енергия, точно тази, която привлича вниманието и възхищението. Да се храним с енергията на другите е лесно и всеки от нас го е правил поне веднъж.

Енергията е внимание. Където е вниманието ни, там е и енергията ни. Привличайки вниманието, ние получаваме енергия. А най-лесният начин за получаване на внимание са манипулациите, оплакванията, обидите, провокациите, сарказмът. И точно това правят повечето хора, без да знаят друг начин. И все пак има един.

Вторият начин ни изпълва с високовибрационна енергия - самата неистова енергия. И тя няма нищо общо с другите хора. Всъщност нямаме нужда от никого, за да се изпълним с тази енергия. Главното е да го правим редовно и да го превърнем в навик. Съществуват три прости метода за постигане на целта.

Първият метод е благодарността

Постоянна, искрена и дълбока благодарност за всичко в живота ви. За въздуха, който дишате. За покрива над главата ви. За очите, с които виждате света. За всичко, което се случва или не се случва в живота ви.

Искрената благодарност ви изпълва с енергия, която привлича още причини да бъдете благодарни. Енергия, до която искате да се докоснете.

Втори метод - размяна

Спомняте ли си закона за запазване на енергията? Същото може да се каже и за енергията, в която човек живее. И основното проявление на този закон е, че трябва да запазим баланса: да вземаме - да даваме. Ако само изискваме нещо от живота и от другите хора, вземаме и не даваме нищо в замяна, нарушаваме този баланс.

В резултат на това енергията спира да тече и енергийният океан, който първоначално съществува във всеки от нас, се превръща в блато. И след това пресъхва. Затова си поставете за правило да давате толкова, колкото вземате, или по-добре малко повече. А любимата на много хора дума "даром", заедно със значението, което носи, трябва да бъде изключена от речника и живота ви.

10 начина за привличане на късмет и любов

Трети метод - грижа за тялото

Нищо не понижава нивото на енергията ни така, както отравянето на организма: консумацията на нездравословна храна, алкохол, химикали. И нищо не го повишава така, както упражненията и спортът. Забелязвали ли сте, че дори една лека разходка може да ви извади от тъгата и скръбта? А една пълноценна тренировка ще ви накара да се почувствате максимално пълноценни.

Като комбинирате тези три метода, превърнете ги в навик за себе си и ги използвате редовно, ще се изпълвате с енергия отвътре. И ще се превърнете в човека, когото искате да слушате, на когото се възхищавате и около когото искате да бъдете.

Но най-важното е, че след като развиете този източник на енергия в себе си, ще се превърнете в магнит не само за хората около вас. Ще започнете да привличате към себе си всичко, което пожелаете. Защото човек с луда енергия е човек, който получава всичко, а късметът сам отива в ръцете му. А сега вече знаете как да се превърнете в такъв човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Виц на деня: Аз не мога

Как за запазим свеж дъх през целия ден?

Диетолози разкриха дали е полезно да се ядат плодове на закуска

Виц за добро утро: Срещнали се

Вечно стихотворение от Петя Дубарова

Любовен съвет за всяка зодия за 16 юни

Таро хороскоп за 16 юни 2024

Каква е причината за събуждане по едно и също време всяка вечер

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 юни /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 16 юни /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com