Как да създадете положителна атмосфера в дома си

2584
Как да създадете положителна атмосфера в дома си
Снимка: iStock

Всеки ден сме изправени пред различни проблеми, които оставят неприятно впечатление. Добрата енергия в къщата ще ви помогне бързо да  възстановите аурата и биополето си.

Навременно почистване

Едно от основните правила е поддържането на чистота и ред. Когато всичко е чисто и подредено, хората боледуват по-рядко, по-малко се ядосват и са по-продуктивни на работа. Това не е случайно: в чиста къща благоприятната енергия циркулира по-добре.

Използвайте силата на ароматите

Това могат да бъдат тамянови пръчки, свещи, лампи. Свещите и лампите са п -ефективни при създаването на специална атмосфера в дома. Човек трябва само да помни, че всяка миризма носи специална сила.

Физическа сила, здраве и издръжливост дават лимон, грейпфрут, портокал, мандарина, хвойна, бор, смърч. Такива миризми зареждат с енергия, настройват за активност и продуктивна работа.

Душевни рани лекува и подобрява настроението миризмата на индийско орехче, мента, смирна. Тези миризми са добри за тези, които постоянно са подложени на стрес на работното място.

Аромати на богатството: босилек, канела.

Използвайте естествени камъни-амулети

В таблата на леглото можете да поставите  аметист, бял кварц, аквамарин. Тези минерали подобряват съня на хората в стаята, почистват ума от негативни мисли, а също така защитават любовта.

В коридора по-близо до входната врата можете да поставите  обсидиан или тюркоаз. Обсидианът има силата на елементите на Земята, така че хората с негативно отношение няма да влязат в къщата. Тюркоазът е енергиен филтър, който не пропуска негативизма и е своеобразна бариера между външния свят и вашия дом.

Използвайте силата на растенията

Финансови талисмани: босилек, парично дърво (дебела Мара). Тези растения могат да донесат финансов късмет в къщата чрез активиране на паричните потоци. Ще бъде по-лесно да работите и ще се появи мотивация. По-добре е да ги поставите в кухнята или хола.

Растения на любовта: жасмин, виолетка, бегония, мирта. Тези растения най -добре се държат близо до мястото, където спите

Подобряване на здравето и настроението: фикус и папрат.

Използвайте съвети и талисмани по Фън Шуй

Аквариум, картини с вода

Ако по някаква причина не можете да поставите фонтан или аквариум у дома, тогава не забравяйте да закачите снимка с море, река или океан. Това ще подобри енергията на дома, ще привлече богатство.

Енергията на елементите на Земята ще бъде привлечена от камъни, събрани в морето или на някое необичайно и красиво място. Те ще действат като енергичен защитник и източник на здраве.

Аурата на къщата ще бъде подобрена от фигурки на слон, костенурка и трикрака жаба . Слонът ще пази семейството от неприятности и несгоди, костенурката ще донесе дълголетие и здраве, а жабата ще привлече пари и просперитет.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко често трябва да се правят почивки по време на работа?

Кои са 5-те езикаа на стреса и как да разбереш кой е твоят

6 причини, поради които никога не трябва да взимате котката и кучето си в леглото

Как да почистите ушите с пероксид: съвети, препоръки и правила

8 така наречени „здравословни храни“, които не са толкова здравословни, колкото си мислите

Как се пише: екзистенциален или екзестенциален?

4 причини защо се образуват мокри петна по тавана

Кои са най-големите реки извиращи от Пирин?

Как да научим кучето на хигиенни навици?

Зареждате телефона си в колата? Голяма грешка, ето защо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com