Как номерът на апартамента може да се окаже ключов за живота ви

12624
Как номерът на апартамента може да се окаже ключов за живота ви
Снимка: iStock/Guliver

За да научите кодовия номер на вашия апартамент или къща, трябва да решите елементарен пример.

Да предположим, че вашата врата има номер 228. Трябва да добавите едно към друго всички числа в нея: 2 + 2 + 8 = 12 = 1 + 2 = 3 . Оказва се, че кодовият номер на вашия апартамент е три. Следователно трябва да търсим значението му.

Единица

Ако вярвате на знаците, тази цифра придружава хора, които редовно изпитват желание да започнат нов живот или да променят нещо в стария.

Като цяло тя обича най-вече работниците в изкуството и предприемачите. Освен това, такива жилища са подходящи за хора, които редовно имат желание да си починат от обществото.

Двойка

Номер 2 показва, че сте чувствен, съзнателен човек. С този код се препоръчва да изберете къща или апартамент за хора, които мечтаят за премерен семеен живот. „Две“ е искреност. В такъв апартамент никога няма да има място за лъжи и лъжи.

Тройка

Къщите с този кодов номер са много топли и уютни - буквално не искате да ги напускате. Те са идеални за всички - двойки от различни поколения, ергени, самотни жени, възрастни хора.

Четири

Това число символизира постоянство, изобилие и ред. Четворките са идеални за креативни хора, които винаги са в търсене на нови идеи, както и за предприемачи.

„Четири“ е числото, което ще допринесе за реализирането на амбициите със своята енергия.

Пет

Числото, символизиращо социализацията. Хората, живеещи в апартаменти с този кодов номер, никога няма да страдат от самота. И тогава „петиците“ са подходящи за общителни лица. Такива къщи буквално привличат гости. Важно е да се вземе предвид това и за интровертите, които предпочитат уединението - дом с „пет“ в кодовия номер няма да им подхожда.

Британско издание: Как неандерталците и другите примитивни хора се научили да броят?

Въз основа на археологически находки може да се твърди, че човекът е измислил числата преди няколко десетки хиляди години. Учените реши...

Шест

Идеален за двойки на всяка възраст. Апартаментът на шестицата е райско място за две влюбени сърца, истинско уютно гнездо, което те няма да искат да напуснат.

Седем

Още едно творческо число. Неговата енергия е идеална за писатели и художници, учени, както и за хора с аналитичен ум, които не се стремят към материален успех. Жилището с код номер 7 има атмосфера, която осезаемо разполага с конструктивни, ползотворни отражения.

Осем

Всяка зодия си има число на щастието - провери кое е твоето

Цифрите в нумерологията винаги означават нещо. Те влияят различно на хората. Често пъти разположението на планетите оказва влияние върх...

Ако кода на апартамент или къща се окаже числото 8, това е истински късмет. Казват, че хората, живеещи на такива места, се сбъдват дори онези мечти, които изглеждат неосъществими.

Искате ли да бъдете щастливи в личния си живот, да изградите шеметна кариера, да станете богати, да станете известни? След това трябва да намерите дом с този кодов номер.

Има обаче нюанс: хората, които употребяват наркотици и алкохол, ще бъдат нещастни в такъв апартамент. 8 не обича наркомани. А неговата енергия само ще потиска още повече такива хора.

Девет

Енергията на тази цифра подхожда на лидерите. Жилището с код номер 9 ще бъде удобно както за хората, търсещи подкрепа, така и за общественици и всички, които се придържат към глобалното мислене.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com