Как обеците влияят на съдбата на жената и от какви бижута трябва да се страхувате?

18675
Как обеците влияят на съдбата на жената и от какви бижута трябва да се страхувате?
Снимка: iStock/Guliver

Не бива безсмислено да купувате бижута от всякакви материали, дори да изглеждат красиви. Има цели шест популярни метала, които могат да повлияят на нивото на жизнената енергия на техния носител.

Когато избирате бижута за ушите си, трябва да сте бдителни. Някои видове метали могат не само да изсмукват енергия от собственика, но и сериозно да му навредят.

1. Бижутерия

Когато жените са изправени пред избор кои обеци да носят, понякога предпочитат не висококачествения метал, а евтиния. Затова те избират бижута, които изглеждат зашеметяващо, но струват 2 – 3 лв. Тази оферта наистина изглежда примамлива заради ниската си цена. Тя обаче има сериозен недостатък.

Тези бижута в повечето случаи са изработени от евтин, нискокачествен метал. Следователно, ако поставите такова бижу в ушите си, то ще „предаде енергийния канал“, който „отива“ от Вселената към мозъка. След това всички творчески идеи и мисли, които допринасят за успеха, ще спрат да идват в главата ви. Освен това съществува риск от появата на мигрена.

Какви обеци да изберете, за да привлечете щастие и любов

2. Сребърни обеци за жени

В повечето отношения металът е доста добър и продуктите, направени от него, са създадени красиво. Но когато избирате такива бижута, трябва да решите кое е важно за вас - да сте лъвица или спокойна дама. Факт е, че среброто дарява този, който го носи, с женска енергия. С тези обеци вие ще станете по-спокойни, по-миролюбиви и по-пасивни. Но за някои особено активни дами това „енергийно настроение“ не е подходящо.

Ето защо сребърните обеци не трябва да се носят от жени, които искат да постигнат всичко сами и се нуждаят от силно енергийно зареждане, за да постигнат целите си.

3. Златни аксесоари

Златните обеци се препоръчват за дами с кариера и бизнес дами. Този метал представлява мъжкото начало. Зарежда носещата я с жизненост и дава вдъхновение по време на пътуването към целта. В древността дори е имало специален ритуал. Шаманите „инжектират“ енергия в телата на своите пациенти с помощта на златни игли.

Как да разбера какви обеци ще ми отиват?

4. Опал

Обеци с опал не са подходящи за всяка жена. Такива продукти изглеждат красиви, но имат изключително вредни езотерични свойства. Смята се, че аксесоарите носят много скръб и проблеми в живота. Известни носители на бижута с опал са жените от семейство Романови. Може би и заради това животът на цялото семейство завършва с екзекуция.

5. Медни обеци

Медните бижута изглеждат доста скромни, но имат важно нематериално предимство. Такива обеци ще привлекат неограничено количество енергия, любов и комфорт в живота.

6. Олово

Обеци от калай често се продават в магазините за бижута. Те имат доста успешна сплав, която ви позволява да създавате красиви бижута за всеки вкус. Купуването на такива аксесоари се препоръчва за всеки, който иска да успее в живота. Това прави дамите по-женствени. Отваря и така наречената сакрална чакра.

Носителите на тенекиени обеци ще изпитат късмет и успех. Изобилие и енергия, необходими за изпълнение на всяка мечта, ще дойдат в живота им. За по-възрастните дами бижутата от този метал ще дадат енергия и възможност за духовно подмладяване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com