Как общуват зодиите, когато са влюбени

8867
Как общуват зодиите, когато са влюбени
Снимка: Pexels

Един от начините да подобрите отношенията си е да научите повече за стила на общуване на любимия човек, както и за вашия собствен.

Овен

Вие сте изключително честни, но не знаете как да споделите чувствата си с партньора си. Кара го да мисли, че означава по -малко за вас, отколкото е в действителност.

Телец

Не се страхувате да общувате, но не се задълбочавате твърде дълбоко в чувствата си. Вие не знаете как да сдържате гнева и сълзите си. Не сте от типа, който да позволява на партньора си да изразява чувствата си нормално, защото сте твърде фокусирани върху себе си.

Близнаци

Изпращате смесени сигнали, въпреки че това не е умишлено. Не можете да кажете на партньора си как се чувствате, защото все още не сте се познавали. Чувствата ви се променят на всеки час.

Рак

Искате партньорът ви да може да чете мисли. Когато сте разстроени, нямате желание да общувате с никого. Мислите, че половинката ви вече знае всичко. Но за съжаление, докато работите усилено, за да избегнете конфликт, като запазите всичко за себе си, вашият партньор няма представа какъв е проблемът. Това означава, че нежеланото му поведение няма да се промени.

Лъв

Нямате равни в изразяването на чувствата си, защото знаете точно какво искате и как другите хора трябва да се отнасят с вас. Благодарение на прямотата, няма място за недоразумения в отношенията ви.

Дева

Трудно е да изразите чувствата си, защото не искате да сте прекалено емоционални. Обичате да се придържате към фактите. Но понякога е много трудно да покажеш на човек колко те е обидил, ако чувствата са нелогични. Ето защо, запазвате цялата болка в себе си.

Везни

Много сте красноречиви. Вие също сте малко манипулативни. Ако някой ви разстрои, вие не само ще му кажете какво точно е сгрешил, но и ще го убедите в необходимостта да поиска прошка. Ще накарате този човек да се почувства ужасно заради болката, която ви е причинил.

Скорпион

Искате да сеете щастие, където и да отидете. Не обичате да разваляте настроението на хората, затова не им казвате за проблемите си. Можете да се шегувате с разстройство, но никой не може да каже дали е вярно или невярно.

 

Стрелец

Казваш всичко такова, каквото е. Ако сте ядосани, разстроени или развълнувани, признавате го. И вие очаквате партньорът ви да се държи по същия начин.

Козирог

Не искате да изглеждате слаби, затова се държите като безсърдечен човек. Никога не казваш когато някой наранява чувствата ти. По-вероятно е да спрете да общувате напълно, отколкото да признаете пред хората, че ви разстройват. Заради това губите много добри приятели.

Водолей

Ще се опитате да разгледате ситуацията от гледната точка на другия човек, така че ще му зададете много въпроси. Преди да му простите, ще искате да знаете защо е направил това, което е направил.

Риби

Вие сте твърде драматичен. Преувеличавате чувствата си, така че понякога хората не могат да разберат дали наистина са ви разстроили или след пет минути отново ще бъдете нормални. Те не знаят как да ви успокоят, защото не са сигурни колко са наранени чувствата ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com