Как оправдава разпадането на връзката всяка зодия

3412
Как оправдава разпадането на връзката всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Зодията има голяма тежест върху изграждането на характера, колкото и да е оспорвана тази тема. А днес ще си говорим за отношението на всяка зодия към раздялата. Нека видим по какъв начин оправдават разпадането на връзката различните зодиакални знаци:

Овен

Овните бързо се отегчават и обичат животът им да е изпълнен с постоянен адреналин, преживявания и динамика. Обикновено когато прекратяват отношенията с половинката си, те се оправдават с това, че са се срещнали в грешно време и сега не е моментът за задълбочаване на връзката.

Телец

Телците си правят общи планове за бъдещето с всеки партньор, но когато нещо у него не им хареса, от страх да не навредят на стабилното си бъдеще, бързат директно да го споделят и да прекратят взаимоотношенията си с този човек.

Близнаци

Близнаците не са по дългите връзки. Те обичат искрата винаги да гори пламенно, а тя с течение на времето угасва. Тогава е и моментът, в който един Близнак може да ви каже, че е по-добре да се разделите. 

Рак

Раците гледат много сериозно на любовните отношения. Те се раздават на макс за връзката си и обичат с цялото си сърце. Затова ако наскоро са се разделили с бившия си, много е вероятно да прекратят отношенията си с вас поради факта, че все още не са забравили предишната си любов.

Лъв

Лъвовете са хора на движението, развитието и усъвършенстването. Ако връзката ви е в застой, те биха сложили окончателен край, тъй като „това пречи на напредъка им“.

Дева

Девите са перфекционисти, те обичат всичко да върви по план и ако не могат да обърнат достатъчно внимание на себе си и на кариерата си – любовта отпада, за да направи място. Биха се оправдали именно с това.

Везни

Везните обичат да сменяват партньорите си често, а най-любимото им оправдание е клишираното „Не си ти, в мен е проблемът.“ Те обичат да приемат вината и да прекратят всичко по-бързо, без излишни драми.

Скорпион

Скорпионите също ще поемат вината, ако нещо у вас ги е отблъснало. Когато започнат да се колебаят относно отношенията ви, те ще направят така, че вие да се откажете от тях. Но в някои случаи трябва да се оправдаят и най-често използват израза: „Заслужаваш нещо по-добро.“

Стрелец

Стрелците са приключенци, те държат на свободата си и искат да я усещат ежедневно. Затова, ако нещата не вървят по техния план, бързо намират оправдание за раздяла – а именно, че предпочита да е сам и че имате различни възгледи за живота. 

Козирог

Когато Козирог иска да се раздели с вас, ще започне да се оплаква, че няма свободно време, че саботирате кариерата му и т.н. Най-честото оправдание е свързано с карирата и това, че любовта не е приоритет в дадения момент.

Водолей

Водолеите също не си падат по дълги връзки. Те обичат да се пуснат по течението и да се наслаждават на пътуването. Дали оправдание, или истина – те ще ви кажат, че просто не са готови за сериозна връзка.

Риби

Колебанието на Рибите води най-често до раздяла. В един ден ще ви обичат много, а на следващия няма да са сигурни, че това е правилното решение.   

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com