Как реагира ВСЯКА зодия, ако някой е тъжен и плаче

12245
Как реагира ВСЯКА зодия, ако някой е тъжен и плаче
Снимка: iStock

Всеки човек реагира на ситуациите по различен начин, като това зависи от характера му, но също до една степен и от зодиакалния му знак. Нека видим мнението на астролозите по въпроса:

Овен

Дори и да не ви се вярва, Овенът ще се опита да разведри разстроеният, като пусне някоя шега, която не винаги е подходяща, но старанието му си проличава със сигурност.

Телец

Телците от своя страна пък не знаят как да реагират адекватно, когато покрай тях има човек, който плаче и страда. Те се мотаят като мухи без глави и не съумяват да сторят нищо, за да му помогнат по някакъв начин. Усеща се, че им е неловко от породената ситуация.

Близнаци

Близнаците пък ще ви кажат да се стягате и да спрете със сълзите, защото те няма да променят нищо и не могат да разрешат проблемите ви. Ще ви посъветват да се вземете в ръце и да действате разумно.

Рак

Предстаяителите на зодия Рак са толкова емоционални и емпатични, че още преди да са чули историята ви ще изригнат в сълзи като вас. Те ще преживеят ситуацията заедно с вас.

Лъв

Депресия след празниците? Има лек

Обичате зимните празници не просто защото са дълги, вкусни, ароматни, изпълнени със ски и спа приключения, фойерверки, ароматни срещи и...

Лъвовете се славят като самовлюбени егоисти и в моменти като този пак ще затвърдят това твърдение. Те все пак ще ви изслушат, но после с нетърпение ще споделят своя опит.

Дева

Девите умеят да се абстрахират от емоциите и чувствата си, така че ако сте имали разправии с тях и сега сте разстроени, те няма да се поколебаят и ще налеят масло в огъня, като ви обвинят за още нещо, дори незначително.

Везни

Везните все пак ще се опитат да разрешат проблема ви и ще ви дадат някои добри съвети относно това как да спрете да страдате и колко не си струва.

Направете си празник сами: как да се справите с новогодишната тъга

Откъде преди Нова година се появява потиснатото настроение, как да го победите сами и как да не го объркате с по-сериозно разстройство,...

Скорпион

Какво да очакваме от Скорпиона освен да ни направи забележка, че показваме слабост пред околните?

Стрелец

Стрелците ще приемат тъгата ви присърце и като добри приятели ще се опитат да отмъстят за вас на виновника за сълзите ви.

Козирог

Най-ефективните методи за лечение на душевни рани

Всички хора получават душевни наранявания - просто някой знае как да се справи с тях, а друг не. Ако в живота ви се е случило нещо лошо...

Не може да се надявате на грижовно и емпатично отношение от Козирога. Те най-вероятно ще са заети с работата си и дори няма да ви обърнат внимание.

Водолей

Подобно на Козирозите, Водолеите също е възможно тотално да ви игнорират. Няма да им попречи фактът, че сте разстроени, ако трябва да обсъждат нещо сериозно с вас. 

Риби

Рибите също ще се опитат да ви избегнат в този момент, защото те ще преживеят тъгата заедно с вас, а не желаят да се зареждат с негативни емоции.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ето как да пръскате спрея за нос: тайна, която може би не знаете

Името на кого носи международното летище в Атина?

Как трябва да се варят великденските яйца?

Как се нарича страхът от високо?

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com