Как ретроградния Меркурий ни влияе през 2021?

5441
Как ретроградния Меркурий ни влияе през 2021?

Ретроградните периоди на Меркурий са известни с това, че пренасят пределни преживявания от напускане на едно състояние, за да влязат в друго, и това ще бъде случаят през 2021 г. Пасажите на Меркурий, ретрограден през 2021 г., ще помогнат да се приспособим към огромните промени и нестабилността в обществените системи, което ще дойде от Сатурн и Юпитер, започвайки заедно нов цикъл, докато Сатурн допълнително образува три разрушаващи квадратни аспекта с Уран.

Въпреки че, ретроградният Меркурий е демонизиран от мнозина, той всъщност е естествена фаза на разтваряне, пречистване и регенерация, която е от съществено значение за функцията на Меркурий. Част от ролята на Меркурий е да дестабилизира динамиката, за да разхлаби контрола и да доведе до повратна точка. Докато е ретрограден, Меркурий преминава от видимa в невидима фаза, през която се доближава най-близо до земята в орбита, засилвайки въздействието си върху живота ни. Бавно бушуващото движение на ретроградния Меркурий призовава за самоанализ, следване на вътрешни напътствия и проливане на всичко, което трябва да бъде освободено. Това е проход от упадък, през който можем да изплуваме от другата страна с съживено присъствие, пълно със свежи идеи.

Какво означава Меркурий в знаците?

Време е да продължим да обясняваме значението на различните планети по отношение на астрологията. В тази статия ще разгледаме ролята на...

Това ще е необходимо лекарство по време на основното преструктуриране на обществените системи, което ще се осъществи през 2021 г. Меркурий обикновено преминава през три ретроградни фази всяка година в един и същ елемент, а през 2021 г. Меркурий ще бъде ретрограден във въздушните знаци на Водолей, Близнаци и Везни.

Ефекти за 2021

Най-интензивни за въздушни знаци: Близнаци, Везни и Водолей

С ретрограден Меркурий в същия елемент като вашия знак, периодите на ретрограден Меркурий ще донесат възможности за извършване на големи иновации във вашата творческа изява и намиране на нови възможности за вашите умения. Също така ще стане очевидно какво не работи и кои аспекти на вашите комуникативни и свързани умения трябва да бъдат променени, за да се постигне по-ефективно въздействие. Може да бъдете силно привлечени към философска или духовна система, която задълбочава вашето разбиране или нова творческа посока, която коренно прекроява живота ви.

Най-предизвикателно за земните знаци: Телец, Дева и Козирог

Как да оцелеем през ретрограден Меркурий?

Всички, които разбират поне малко от астрология и движението на планетите, ще ви кажат, че да се намираме в ретрограден Меркурий е нещо...

Липсва обща основа между въздуха и земните знаци. Земните знаци са склонни към рутини, които носят стабилност и заземяване, докато въздушните знаци са много повече за движение и промяна на перспективите. Трите ретроградни периода на Меркурий ще донесат критична информация относно основните промени, които трябва да направите с вашата работа, графици и финанси. Няма да можете да останете в зоната си на комфорт от това, което е било в миналото.

За огнени знаци: Овен, Лъв и Стрелец

Огнените знаци споделят активно качество с елемента въздух, който е удобен за ускоряване на събитията, което ще бъде полезно при движението с обширните промени в обществото. Ще трябва да сте отворени за промяна на мнението си и слушане на нови перспективи с ретрограден Меркурий във въздушни знаци. Ще бъде важно да потърсите различни източници на информация и хора, които мислят по различен начин от вас, за да можете да съберете по-широка перспектива за събитията при вземането на решения. Отвореността за нови гледни точки също ще доведе до важни развития във вашите взаимоотношения и разширяване на вашата общност.

За водни знаци: Рак, Скорпион и Риби

Докато водните и въздушните знаци са сходни по това, че са отворени за нови идеи и влияния, тенденцията на водните знаци да бъдат възприемчиви и забавящи нещата ще трябва да бъде адаптирана към по-активното и ускорено качество на въздушния елемент. Ще трябва да намерите изходи за обработка на вашите чувства и освобождаване на пространство, за да изследвате как вашият вътрешен свят се влияе от големите промени, случващи се във външни събития. И все пак ще трябва да вземете по-активна роля при вземането на решения, така че да не сте прекалено пасивни сред по-големите промени в обществото, които се случват.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com