Как ревнува той според зодията си?

19693
Как ревнува той според зодията си?
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете от всяка зодия ревнуват различно. Някои астролози дори изчисляват ревността им по проценти.

Водолей (0%). Нула процента ревност твърде често означава нещо също толкова неприятно, колкото и хиляда процента: че на господин Водолея не му пука за вас. Въобще, обичта и емоциите не са силната страна на Водолеите. Те предпочитат необвързаността и свободата. Най-малко ревниви в целия Зодиак.

Стрелец (5%). Свободни, хладни и щастливи, те никога не приемат ревността на сериозно.

Близнаци (10%). Чувствата не са на първо място в ценностната им система, но може да бъдете изненадани от емоцията им на момента: или изпитват цялата ревност на света или им е абсолютно безразлично.

Козирог (20%). Въпреки репутацията на безсърдечен, този знак не крие ревност и не се стреми да притежава жената.

Дева (30%). Наблюдателни и педантични; когато изпитват ревност, Девите винаги имат конкретни аргументи за това.

Риби (40%). Чувствителни и мечтателни, Рибите може да имат пристъпи на ревност за неща, които в крайна сметка се оказват фантазия.

Зодията, която най-много изневерява

Рак (50%). Привързани, когато обичат, Раците не показват ревност, пазят всичко за себе си – но се пазете: може да избухнат без предварителна увертюра.

Лъв (60%). Собственически манталитет и вярност от тяхна страна – това да. Но обичат цялото ваше внимание да е насочено към тях. Ако не е така, се разяряват и от една случайна дума.

Овен (70%). Те обичат да са на първо място, иначе ревността им тутакси избива до кулминация. Състезателни и експлозивни, Овните не могат да я крият.

Телец (80%). Отдадени на тези, които обичат, Телците изпитват категорична и преувеличена ревност, ако заподозрат нещо.

Везни (90%). Тъй като се чувстват много несигурни и влагат цялата си любов в жената, в крайна сметка мъжете-Везни се чувстват по-ревниви от нормалното – ако има „нормално“, разбира се.

Скорпион (100%). Шампионът на ревността в целия Зодиак. Скорпионите имат тотално чувство за собственост, разследват и най-малкия подозрителен знак за изневяра. Понеже обичат да контролират всичко, подивяват, ако решат, че са предадени. Последиците са непредвидими и често опасни.

Как реагира всяка зодия на изневяра

Ето по-подробно мъжката ревност на 4-те най-ревниви зодии.

Овен. Понеже са импулсивни и собственически настроени, техните пристъпи на ревност могат да бъдат чести. Въпреки че сами са склонни да изневеряват, Овните се чувстват много застрашени, когато попаднат в ситуация, в която някой друг предизвиква интереса на любовния им партньор. Тогава най-любезното, което може да очаквате от Овена, са крясъци и ругатни.

Телец. Несигурни и неспокойни, Телците са много ревниви, когато партньорката им реши да направи нещо без тяхната компания. Често това, което кара Телеца да ревнува, са подробности и дреболии, които партньорката им дори не забелязва. Телецът рядко ще изрази неудоволствието си гласно – но ще остане хладен, затворен; може и мълчаливо да обмисля скъсване на връзката.

Везни. Мъжете-Везни са много привързани и имат нужда любимата жена винаги да е до тях и да показва взаимност. Много отдадени на връзката, Везните се чувстват ревниви, когато решат, че са поставени на заден план. Спокойно ще наранят емоционално партньорката си, когато са в пристъп на ревност, и въобще няма да имат угризения.

Скорпион. Официално известен като най-собственическия и злобен знак в целия Зодиак, Скорпионът има толкова силно чувство на ревност, че тя за него е практически перманентно състояние. Много активни и наблюдателни, Скорпионите се чувстват застрашени от всеки глупав знак, който умът им тълкува като изневяра. Външно спокойни, те мълчаливо ще трупат несигурност и ревност вътре в себе си. Но при първия конфликт: леле-мале! Ще стоварят върху „виновницата“ такава лавина от отровен гняв, перфидна жлъч и изтънчена злоба, която лесно може да помете цялата връзка. Най-интересното е, че ще се чувстват прави и „достойно отмъстени“!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Три зловещи знака, че скоро ще ви сполетят неприятности: Ако ги забележите, пазете се

9 неща, които една богата жена никога не би носила

7 тайни за съблазняване на мъжете от най-известната куртизанка в историята

Защо проверяват японските ученички дали носят бельо?

Как да се отървете от миризмата на изгоряло у дома?

Защо носът и други части на тялото сърбят: възможни причини и народни предзнаменования

Ражда се нова ера! Ретрограден Плутон и преход на Плутон от Козирог към Водолей до 19 ноември

4 зодии, които ще намерят любовта през втората половина на 2024 г

8-те най-популярни въпроса за секса в интернет

Кои са най-големите притоци на Марица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com