Как се държат представители на различни зодии по време на развод (ЧАСТ II)

6532
Как се държат представители на различни зодии по време на развод (ЧАСТ II)
Снимка: https://unsplash.com/

Съзвездието, под което е роден всеки един човек, засяга неговия характер, мироглед и начин на общуване с другите. Това става по много и различни начини. Тук сме систематизирали наблюденията над живота на всяка зодия. От нея, всеки може да си изведе формули за това, какъв вид развод избира всяка от зодиите:

Как се държат представители на различни зодии по време на развод (ЧАСТ I)

Везни

Те обичат да правят всичко красиво. Така, дори когато се развеждат, почистват апартамента, готвят вкусна вечеря, пишат сърдечно писмо, поръсват го с парфюм, оставят го на леглото и ... изчезват. Не е възможно да се върнат Везните. Те са взели решението за развод с години и преди да заминат, внимателно са преценили всички плюсове и минуси. Наред с това, най-вероятно вече имат нов потенциален съпруг на хоризонта.

Скорпион

Разводът за Скорпион е може би най-трудният случай. Той е придружен от скандали, промиване на мозъци, разделяне на деца, домашни любимци и цялото имущество като цяло, до последните чехли. В същото време няма значение кой е инициирал развода. Скорпионът еднакво яростно ще отмъсти както за предателството, така и за собствените си неосъществени надежди.

Стрелец

Родените под този знак се развеждат топло и приятелски. Както и да са приключили нещата, за Стрелеца бившата може да се превърне в най-добрия приятел, който лесно ще помогне във всяка ситуация. Той изслушва оплаквания посред нощ и взема дори котката по време на ваканцията на бившата си.

Козирог

Представителите на тази зодия почти никога не се развеждат, защото от самото начало много внимателно избират партньор в живота. И все пак, за онези няколко Козирога, които въпреки това са сгрешили в избора си, ще се преструват до последно, че всичко е наред. Те ще изчакат, докато партньорът най-накрая осъзнае безнадеждността и осъзнае, че без помощ няма да се измъкне от тежка депресия. Тогава тихо ще си тръгне, като по този начин ще отмъсти за проваления брак.

Водолей

Преди да се разведе, Водолеят ще изложи пред партньора подробно и подробно всички свои претенции и ще обясни, какво се е объркало в живота им. И тогава ще повтори всичко това на приятели, познати, съседи и случайни съпътстващи пътници. Възможно е след развода да издаде книга на тема проблеми в брака и с последния съвет даден в нея да спре да се измъчват и най-сетне да приеме раздялата.

Риба

Представителите на тази зодия обикновено се развеждат в най-добрите традиции заимствани от киното от началото на 20-ти век. Нещо повече, Рибите се държат по този начин, дори ако самите те са били инициаторът на раздялата. Цялата тази драма ще продължи точно до момента, в който възникне въпросът за разделението на собствеността. На този етап вече няма да има място за настроения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com