Как се държат влюбените мъже според зодията?

6377
Как се държат влюбените мъже според зодията?
Снимка: iStock/Guliver

Когато са влюбени, някои мъже правят комплименти на жената, от която се интересуват, а други се страхуват да разкрият чувствата си. Продължете да четете, за да разберете как се държат влюбените мъже според зодията си! 

Овен

Мъжете от зодия Овен демонстрират любовта си, като правят подаръци на жената до себе си. Обикновено те не пестят средства, за да я впечатлят. Желанието им е да покажат превъзходство пред своите конкуренти. 

Телец

Телците също обгрижват обекта на своите чувства с вкусна храна или ароматно кафе. Те искат тяхната муза да се чувства ценена, уважавана и обичана. 

Близнаци

Мъжете Близнаци имат желание да изразят любовта си с подаръци и внимание, но след това се плашат, че са се показали прекалено уязвими. Така че трябва да сте готови за тяхното противоречиво поведение. 

Рак

Мъжът Рак е еуфория, когато е влюбен. Той ще покаже чувствата си чрез сантиментални подаръци като плюшени играчки и картички. Ще пише съобщения на своята изгора и ще се интересува активно от нейния живот. 

Лъв

Седем факта за любовта, които ще помогнат на вашата връзка

Време е да си говорим за любов и ценни съвети за вашата връзка. Вижте кои са те:  1. Мъжете са по-търпеливи към жените, отколкот...

Мъжът-Лъв ще иска да демонстрира куп възможности пред дамата на своето сърце. Той ще държи да я впечатли с материални придобивки, галантно отношение и красиви думи. В неговата компания тя ще се чувства желаната и специална. 

Дева

Мъжете от зодия Дева показват, че харесват много една жена, когато ѝ отделят много внимание. Те ще я поканят на кафе или чай, след което ще си говорят с нея часове наред. За Девите това е много важно.

Везни

Когато са влюбени, Везните обичат да кроят планове за бъдещето си с дадения човек. Те ще говорят за общи пътувания или дори бизнес начинания с дадената дама. Ще се опитват да прекарват повече време с нея. 

Изводите, които трябва да си направиш след 1-годишна връзка

На пръв поглед една година е много малко време за една връзка, но и достатъчно за осъзнаване на някои неща. Тя може да мине бързо или п...

Скорпион

Скорпионите са най-страстните мъжете в зодиака и когато са влюбени, всячески търсят физически контакт с обекта на своите чувства. Ако все още не са във връзка, те ще търсят повод да докосват тази жена, а ако тя не е около тях – ще ѝ изпращат провокативни съобщения. Влюбените Скорпиони във връзка показват любовта си чрез неуморни маратони в спалнята.

Стрелец

Стрелците вечно препускат нанякъде и обикновено нямат време за срещи с момичета. Но ако ви канят на срещи, винаги ви включват в плановете си и намират време да ви пишат съобщения всеки ден, определено са много влюбени.

Козирог

3-те зодии, които не се забравят

Има хора, които оставят горещи следи в сърцето ни и колкото и време да минава, никога не можем да ги забравим напълно. Ето кои са те: ...

Козирогът показва, че е влюбен, когато въпреки многобройните си работни ангажименти, успява да отдели момент за една специална жена. Купува ѝ подаръци и не спира да ѝ прави оригинални комплименти.

Водолей

Водолеите рядко биват истински впечатлени от дадена жена. Но ако един мъж-Водолей се опитва винаги да ви разсмива с шегите си и показва колко е непохватен пред вас, можете да сте сигурни, че ви харесва много. 

Риби

Рибите се влюбват много лесно и дори след края на първата ви среща могат да ви обяснят как вие ще сте майката на децата им. Това, разбира се, не е изключено, защото те са много интуитивни и предусещат бъдещето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да почистите езика си от плака и бактерии?

Топ 10 на най-говоримите езици в света

Топ 4 най-странните зодии

Знаете ли колко е дълга Великата китайска стена

Край на самотата: 5 знака, че сте на път да срещнете своята сродна душа

Топ 4 на зодиите, които пленяват с красота и остър интелект

Кулинарна приказка: 5 интернационални ресторанта в София

Какво е бронирано кафе и защо хората го пият?

Тези зодии са сродни души на Телец

Повече въздух и още 3 начина да предотвратите развалянето на храна в хладилника

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com