Как се справяте със самотата, според зодиака

13142
Как се справяте със самотата, според зодиака
Снимка: iStock

Да бъдеш неженен е щастлив аспект, който много хора постепенно започват да харесват, защото нека си признаем, отношенията могат да станат страшни! Ето как се справяте със самотния си живот различните зодии.

Овен

Обичате да сте сами. Предпочитате да живеете по вашите условия и да правите неща, които харесвате вие. Вие сте единствен по рода си.

Телец

Дразните се лесно, когато другите се опитват да диктуват живота ви. Следователно, вие обичате да сте сами и силно цените своите мнения и възгледи.

15 причини някои жени да остават сами завинаги

Често можете да чуете: "Защо един толкова красива, умна и заможна жена е все още сама?". Някои жени толерират самотата съвсем спокойно....

Близнаци

Често ви представят като най-социалния човек. Но лесно се отегчавате и мразите да бъдете обвързани с етикети. Предпочитате самотния си живот, като се отдадете на случайни срещи от време на време, за да задоволите вашите нужди.

Рак

Обичате своята независимост, но се наслаждавате и на близки отношения. Честно казано, самотният живот не е за теб.

Лъв

Три зодии, които предпочитат самотата

Три зодии обичат да прекарва свободното си време в собствената си компания и никак не им е скучно. Проверете дали сте един от тези интр...

Може да сте свирепи, удивителни и независими, но щом се почувствате самотен, веднага ще потърсите връзка. Нуждаете се от някой, който да контролира егото и гордостта ви.

Дева

Оправдавате името си като „перфекционисти“. Тази конкретна черта ви затруднява да осъществявате връзки. Но това не ви притеснява, защото сте повече от доволни да останете необвързани или да изчакате „специалния“.

Везни

Не се справяте добре с вашата самота. Има много сълзи, кърпички, сладолед и ругатни, когато сте самотни, вероятно защото бившият ви е напуснал.

3-те зодии, които са вечните самотници

В любовта никога не можеш да си сигурен дали ще получиш това, което заслужаваш или късметът ще те подмине и няма да намериш своята поло...

Скорпион

Амбициозен, уверен и напорист са идеалните думи, които да ви описват. Да си самотен е по-скоро като щастлива ваканция, защото мразиш да се стресираш с ненужна драма. Предпочитате безпроблемния самотен живот.

Стрелец

Вашата душа копнее за свобода, пътувания и приключения, които предпочитате да правите сами, защото в крайна сметка това е вашият живот.

Козирог

Тези 4 зодии са най-големите самотници

Има хора, които постоянно са самотни. Те се чувстват неразбрани, сякаш никой не говори на техния език и не споделя мнението им. Изключи...

Вие сте внимателни, организирани и много конкретни за нещата; изобщо не ви харесва, когато другите се бъркат във вашите дела, камо ли партньорът да решава нещата вместо вас. Предпочитате да прекарвате време със себе си, отколкото да излизате на срещи, които нямат никаква стойност.

Водолей

Страхувате се от нараняване и това е една от най-големите пречки за вас. Когато става въпрос за връзка, предпочитате пътя на уединението, където няма драма или сълзи.

Риби

Самотният живот не ви подхожда, защото емоционалната ви природа се нуждае от някой, който да ви подкрепя и да е привързан. Много сте чувствителни, ако сте принудени да прекъснете връзка и да бъдете известно време самотни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Имате ли това в кухнята си - тези неща привличат пари

Могат ли лютите чушки да са полезни за организма ни

Чесънът като чудо на природата: Неочакваните ползи за здравето

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 10 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 10 май /валутен калкулатор/

Гордън Рамзи открива най-високия ресторант в Лондон

Кои комплименти си мечтае да чуе всяка жена?

Тези 6 биохакинг техники ще забавят стареенето

8 гениални лайфхака със сапуна за пране от миналото, които са полезни и днес

За какво най-много съжаляват хората на средна възраст?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com