Как ще си похапват различните зодии през 2015

19148
Как ще си похапват различните зодии през 2015
Снимка: Thinkstock/Guliver

Всеки ден хората проверяват своите хороскопи с надеждата да узнаят какво им предстои. Астрологията е сложна наука, базирана на математически изчисления и небесни тела, които в определена степен могат да взаимодействат с рождената ни дата и зодиакалния ни знак.  

Ето какво ги очаква представителите на различните знаци в кулинарен аспект през 2015:

5-те най-добри страни на всяка ЗОДИЯ

Всички си имаме добрите и лошите страни. Трябва да се научим да приемаме и лошото така, както приемаме хубавото. Това са 5-те най-добри...

Овен

Годината за вас ще бъде изпълнена с много емоции и успехи, за съжаление те няма да бъдат в областта на кулинарията. Не бъдете толкова претенциозни и изискващи, що се касае до храната. Наблегнете на леки и разтоварващи храни, като избягвате пърженото.

Телец

Тази година вещае много изненади за всички представители на тази зодия. Някои от вас ще изживеят феноменални моменти, които ще запомнят за цял живот. След месец март ще промените коренно режима на хранене и ще се ориентирате към здравословни храни. За съжаление това ще го наложи лек здравословен проблем, който обаче ще отшуми много бързо и ще отстъпи място на хубавите емоции, които ви предстоят.

1О-те принципа на всяка зодия

Всяка зодия има своите принципи и характеристики, които следва съзнателно или не през целия си живот. Това са 10-те основни принципа на...

Близнаци

 Доказани виртуози в кухнята. Тази година обаче няма да имате толкова много свободно време, което да прекарвате там. Причината за това е само една – ще работите, защото звездите са ви подготвили големи професионални шансове, които няма да изпуснете.

Рак

Любителите на домашното огнище. Това няма да се промени и през тази година. Ще бъдете изключително заети, но това няма да ви попречи да глезите себе си и любимите хора с вкусни ястия.

Вижте коя е истинската ви скрита ЗОДИЯ

Тази интересна таблица ще ви разкрие истинската зодия, която е комбинация от вашата си плюс тази от китайския ви хороскоп. Първата карт...

НАУЧЕТЕ КАКВО ГИ ОЧАКВА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com