Как солта, оцетът и водата могат да гонят лошата енергия вкъщи

35836
Как солта, оцетът и водата могат да гонят лошата енергия вкъщи
Снимка: Pexels

Когато сме около някой енергиен вампир, ние веднага индикираме отрицателната енергия в атмосферата. Но знаете ли, че енергията не се предава само от хората, тя може да е натрупана и в редица вещи и предмети, които я излъчват по-късно във времето.

Може би сте усещали такова чувство, когато влезете в дадена стая и се появяват странни чувства във вас – дали на спокойствие, или на потиснатост, зависи от енергията й. Това се случва в резултат на остатъчна енергия, натрупала се в помещението и предметите. 

Как да пречистим дома си от негативната енергия само с 1 яйце

Кой да предположи, че яйцето притежава мощна енергийна сила и е в състояние да пречисти дома ни от негативната енергия и всичко лошо. С...

Хората, вещите, предметите могат да задържат част от първоначалната енергия и тя е способна да се задържи там в продължение на дълги години или пък докато не бъде пречистена.

Тази енергия не задължително е чужда, дори много често се оказва вашата собствена – в моменти на ярост или пък на голямо щастие. А ако става въпрос за ново жилище, може да е остатъчната енергия на предните собственици. 

Така е възможно и задържането на много стара негативна енергия в дома ви, която да не може да избяга. Тя продължава да влияе на чувствата и емоциите на вашето семейство и ви създава допълнителни глаавоболия. В тази статия ще ви разкрием как да пречистите дома си от натрупалата се отрицателна енергия в него.

Как да прогоним лошата енергия?

Може ли енергията на предметите да влияе на живота?

Не само хората и животните притежават определена енергия, но и неодушевените предмети, с които сме заобиколени. Дори те имат собствена ...

Разбира се, много от вас знаят, че водата може да приема нашата енергия и мисли. Например когато говорим на висок тон на човека отсреща, тази отрицателна енергия въздейства върху водата в тялото му.

Прехвърлянето на лошата енергия и нейното изчистване от дома може да стане чрез лесен домашен метод.
Необходими са ви 2 супени лъжици бял оцет, 2 супени лъжици сол и около 450 мл филтрирана вода. Сипете всички продукти в прозрачна чаша и разбъркайте добре. 

Поставете чашата на място, където прекарвате голяма част от времето си или където усещате, че ви завладява негативна енергия.

Оставете чашата да престои на това място цяло денонощие, не я местете и не я пипайте. Ще установите, че солта се надига в чашата, а когато спре – значи е уловила цялата негативна енергия, която е била в обхвата й. 
За да пречистите целия дом, може да поставите чаши на няколко места наведнъж или в различни дни. Те ще пречистят дома ви и ще прогонят отрицателната енергия.

7 прости правила за привличане на положителна енергия

Коридорът е важна част от всеки апартамент, всяка къща. Това е помещение, което свързва няколко стаи, така че трябва да се обърне специ...

Трикът е лесен и ефикасен, не изисква усилия, а и веднага след първия ден ще установите различната атмосфера и по-приятното усещане, стая, изпълнена със спокойствие. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com