Как съсипваш живота си според ЗОДИЯТА

183586
Как съсипваш живота си според ЗОДИЯТА
Снимка: Thinkstock

Понякога целият свят е срещу теб и ти не знаеш защо. Понякога нещата просто не се случват и не откриваш причината. Рядко го забелязваме, но в повечето случаи най-голяма вреда над собствения си живот нанасяме самите ние.

Ето как различните зодии успяват да навредят на живота си без дори да се опитват. Или сами да го осъзнават.

Овен

Губите се в негативизъм и така се съсипвате. Най-лошото е, че дори не се опитвате да гледате по-позитивно на нещата. Вашият нрав може да ви навлече само неприятности. Живеете в негативен свят, в който хората рядко искат да присъстват.

Телец

Не живеете пълноценно. Вманиачени сте да контролирате всичко и всички. Когато нещо не се случва така, както искате, сте готови да се откажете. Дори от хората, на които държите. Научете се да оценявате и да се наслаждавате на живота.

Близнаци

Водите застоял живот и това ви проваля. Имате връзка, защото не знаете какво искате. Стоите си вкъщи, защото се страхувате от промяна. Не сменяте професията си и оставате там, където сте нещастни. Променете нещата и започнете да живеете, рискувайте!

Рак

Поставяте другите преди себе си и това ви съсипва. Чувствителни сте и поставяте желанията и чувствата на другите пред вашите. Лесно се влюбвате, но се увличате доста и ставате досадни. Не забравяйте себе си! Обърнете си повече внимание.

Лъв

Съсипвате живота си със собствената си емоционалност. Не споделяте емоциите си и се затваряте в себе си. Избягвате скандали и преглъщате нещата, които ви дразнят. Задушавате се! Бъдете по-експресивни. Показвайте чувствата си, все пак сте човек, а не робот.

Дева

Твърде строги перфекционисти. Самооценката ви винаги е отрицателна. Критикувате се излишно и губите самочувствието си. Способни сте да обичате и хората забелязват доброто ви сърцето. Но вашата самокритичност се отразява и на живота, и на връзките ви.

Везни

Твърде чувствителни сте и това ви съсипва. Гледате да бъдете добри с хората и да им угаждате. Интересувате се от тях и забравяте себе си. Понякога околните се подиграват с добрината ви и това ви съсипва.

10 лъжи, с които съсипваме живота си

Кое е правилно и кое грешно – ежедневните въпроси и стериотипите, с които сме израснали. Повечето неща, които чуваме, остават в с...

Скорпион

Мислите, че не заслужавате да бъдете обичани и е по-добре да останете сами. Вие сте най-силния зодиакален знак. Сърцето ви трудно се печели, но е лесно да бъде изгубено. Очаквате близките ви да бъдат лоялни и искрени и най-малката грешка ви отдалечава от тях. Научете се да прощавате. Не е чак толкова трудно, колкото изглежда!

Стрелец

Съсипвате живота си със страха, който ви е обладал. Страхувате се да не се провалите и предпочитате да не мърдате от достигнатото в момента място. Опитайте да рискувате. Страха разрушава не само живота, но и връзката ви. А да бъдеш сам е доста по-страшно, отколкото когато имаш някой.

Козирог

Пушенето ще отнеме 8 млн. живота до 2030 г.

Разходите на глобалната икономика, свързани с тютюнопушенето, ще надвишат 1 трилион долара годишно и пушенето ще убива с 30 на сто пове...

Вечния състезател. Отдавате живота си на постоянна конкуренция. Постоянно сте под напрежение и искате да сте най-добрия. Сравнявате се с останалите и се стремите към подобрения. Естесвено, няма нищо лошо в това, но не забравяйте себе си. Не забравяйте да живеете. Не сте акция, в която инвестирате, а сте човек.

Водолей

Миналото съсипва живота ви. Не можете да си простите минали грешки и се самонаказвате със самота. Отблъсквате хора и не позволявате никой да се доближи. Позволявате на миналото да контролира настоящето ви. Е, погледнете напред, освободете се от грешките си.

Риби

Изборът на грешния човек съсипва живота ви. Губите време, съсипвате нерви. Всеки ден се будите с ясното съзнание, че трябва да започнете нов живот, но не се осмелявате. Замислете се! Понякога нещо старо трябва да си отиде, за да дойде нещо ново!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com