Как влияе Марс в Близнаци на всеки знак до 23-ти април?

20373
Как влияе Марс в Близнаци на всеки знак до 23-ти април?
Снимка: Getty Images/Guliver

В момента Марс оказва влияние върху различните знаци. В сайта yourtango.com добре е описано влиянието, което Червената планета ще има върху всички нас почти до края на следващия месец. Вижте го: 

Марс влезе в Близнаци на 3 март до 23 април 2021 година. Въпреки че, Марс започна да преминава през Близнаци миналата седмица, отнема няколко дни, за да се събуди тази планета, след като почти цял миналия месец е бил в Телец. На 10 март Марс ще напусне критичните градуси на Близнаци. Едва тогава наистина усещаме въздействието на неговата огнена енергия върху любовния ни живот.

Как Марс в Близнаци ще повлияе на вашия хороскоп и зодия?

Овен:

Марс в Близнаци активира дома къща на договори, комуникация и местни пътувания. С вашата управляваща планета във въздушен знак, това може да бъде силно мотивиращо време за вас в любовта и живота като цяло. Може да почувствате прилив на енергия, психически и емоционално. Може дори да се почувствате готови да поемете по-голяма отговорност, отколкото би трябвало да правите, така че не забравяйте да се движите. Това може да е чудесно време за договаряне на сделка, да поискате отпуск от работа, за да се съсредоточите върху лични проекти, да купите нова кола или да започнете да планирате виртуален клас, ако възнамерявате да преподавате такъв. 

Телец:

Марс в Близнаци активира дома на пари и лична собственост. Тъй като, Марс е владетелят на Овен, зодиакалния знак на вашите скрити врагове, вие ще искате да внимавате за неща, в които не сте сигурни. Скритите врагове наистина не могат да бъдат планирани предварително, така че да бъдете изключително предпазливи е всичко, което можете да направите. Ако червата ви каже, че нещо е рисковано, тогава не го правете. Ако смятате, че имате ремонт, който трябва да бъде извършен, не задържайте твърде дълго, може да се влоши и да ви струва повече, отколкото би имал първоначално. Ще искате да обърнете голямо внимание на всички финансови неща и ако купувате къща, въпреки че Меркурий е директен, Марс в Близнаци е добра причина да прочетете всичко, което планирате да подпишете, и може би дори да наемете адвокат, за да проверете отново за какво се съгласявате. 

Близнаци:

Марс в Близнаци активира първия ви слънчев дом на себе си и външния ви вид. Само като сте във вашия знак, може да изглеждате по-силни, по-мощни и способни, отколкото обикновено бихте правили с другите, когато правите първо впечатление. Негативната страна на това е, че изглеждате по-могъщи, което означава, че хората могат да се чувстват сплашени от вас, без да направите нещо, което да предизвика това у тях. Хората като цяло не харесват толкова другите, от които се страхуват. Така че, можете да намалите своята напориста страна, за да спечелите доверието на хората, които наскоро сте срещнали, за да знаят, че сте достъпен. 

Рак:

Тъй като, Марс е за война, това може да е един път в живота ви, в който наистина сте поставили херцозите си, за да се биете с неща, за които знаете, че са там, но изглежда не можете да поставите пръст върху това, което те правят, за да подкопаят живота ви. През следващите няколко седмици обръщайте голямо внимание на това, което ви кара да се чувствате ядосани. Може би ще усетите нещо, което ви потрива по грешен начин да подканите да осъзнаете. Това може да се получи чрез текст, имейл или на среща, тъй като Близнаците управляват комуникацията в тези форми.

Лъв:

Какво значи Юпитер за зодиакалните знаци?

Нека видим какво означава влизането на Юпитер в зодиакалните знаци. В сайтът yourtango.com има прекрасно обяснение, което споделяме с в...

Марс в Близнаци активира вашата единадесети дом на приятелства. Макар че, не е като да си блъскате главите с хора, които все още може да имате или двама с хора по теми, по които се чувствате страстни. Това е чудесно време да се опитате да избягвате политически теми, особено ако вече знаете, че това са горещи бутони за определен приятел. От по-положителната страна на Марс в Близнаци бихте могли да се почувствате малко по-заинтересовани от приятел, отколкото досега сте осъзнавали, че подтиквате приятелството да премине малко през линията, но не непременно в сериозна посока. 

Дева:

Марс в Близнаци активира вашия дом в кариерата и социалния статус и може да се окажете да работите по-дълго време, ако не сте внимателни. Вече работите усилено, както е, но това може да е подходящо време да се състезавате на работното място малко повече, отколкото обикновено. Ако забележите, че се отваря работа, дори ако това е едностранна промяна, ако я искате, тогава се насочете към нея. Не е нужно да седите седнали и да чакате да ви обърнат в този тип ситуации, особено ако смятате, че ролята ще е добра за вас. 

Везни:

Марс в Близнаци активира вашия девети слънчев дом за висше образование, пътувания на дълги разстояния и лични философии. Понякога начинът, по който човек мисли или се чувства по отношение на определено убеждение, че е израснал с промени, и това може да е вашето време за предизвикателство. Може да се справите с несъответствие, което винаги сте смятали за погрешно, но никога не сте си представяли, че ще уволните или отстъпите. Ако се отказвате от вяра или религиозна практика, която съществува във вашето семейство от известно време, подгответе се да спорите по въпроса, но това ще бъде краткотрайно. Марс в Близнаци не е много за злобите, които продължават. 

Тези 4 зодии си мислят, че знаят всичко

Някои от знаците в зодиака живеят с убеждението, че знаят повече от другите. В определени случаи наистина се оказва така. Но с тези зод...

Скорпион:

Марс в Близнаци активира осмия ви слънчев дом със споделени ресурси, наследство и табу теми. В крайна сметка може да получите пари от външен източник и това не е нещо, с което да се хвалите или да бъдете твърде отворени относно напрежението относно това как да ги похарчите, на кого принадлежат по право или преценката за това как използвате парите си може да стане част от изпитанието. Внимавайте да не оставите нищо, което получавате, да изгори дупка през джоба ви. Може да сте податливи да харчите това, което получавате, толкова бързо, колкото е получено. 

Стрелец:

Марс в Близнаци активира дома на ангажираност и партньорства. Това може да е определящо време за вашия любовен живот. Или сте навътре или навън. Всъщност няма да имате много какво да кажете за това, че сте между тях. Ако ви бъде даден ултиматум или се чувствате така, сякаш някой ви е дал избор, който попада в духа на „вземи или остави“, той може да види, че наистина можеш да се справиш без тях и няма да дадеш много на ситуацията мисъл изобщо. Причината за това е, защото Марс в Близнаци е във вашия противоположен знак и затова там, където е вероятно да се отпуснете, е в зоната на съпротива, която ви дърпа от това, което си представяте, че имате нужда. Това, което няма смисъл за вас, може да не получи много място. 

Козирог:

Какво казва всяка зодия при раздяла

Овен -„Времето просто не е подходящо.“ Овните вярват, че има толкова много неща, които трябва да се видят и направят. Ако ...

Марс в Близнаци активира вашия шести слънчев дом с ежедневни задължения, здраве, работа и малки домашни любимци. Това може да е месец, в който изпитвате много необяснима тревожност. Така че, ако имате нещо или някой, когото да обичате и от когото да разчитате, може да се превърне в истинска мотивационна сила за вас. Ако имате домашен любимец вкъщи, за който знаете, че се нуждае от вашето внимание, може да работите по-усилено, за да изградите по-балансиран живот и по-малко работа с повече игра след часове. От негативната страна на нещата, Марс в Близнаци може да ви изложи на риск за здравето. Така че, не забравяйте да се храните здравословно, направете си преглед, ако това се дължи и избягвайте всичко рисковано по природа.

Водолей: 

Марс в Близнаци активира петия ви слънчев дом на страстта, играта. Със Сатурн във вашия знак това може да е шанс да се откъснете от шума и да се насладите на малко търсене на удоволствие. Може най-накрая да сте готови да нарушите няколко правила и просто оставете всичко да виси, като предприемете спонтанно пътуване до плажа или шофиране през национален парк с приятел. Ако сте във връзка или сте женени и нещата са били малко скучни, това е прекрасно време да оправите малко нещата и да върнете малко жизненост в любовния си живот.

Риби: 

Марс в Близнаци активира четвъртия ви дом и семейство. Ще искате да се разхождате в най-познатото си обкръжение, но в същото време това може да е интензивен период на промяна и осъзнаване. Ако обаче сте се опитвали да бъдете по-независими, може да се осъществи някаква push-pull динамика, свързана с йерархията на вашето семейство. Ако сте матриарх или патриарх на вашето семейство, подгответе се за известна реакция, тъй като младото поколение във вашия дом се опитва да утвърди своята автономия, за сметка на мира.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com