Как всяка зодия се закопава и самоунищожава сама

18148
Как всяка зодия се закопава и самоунищожава сама
Снимка: iStock

Овен

Овните понякога са обзети от негативизъм и песимизъм, но не си го признават. Така попаднат в критични ситуации, тъй като гневът им пречи на трезвото мислене относно кои от заобикалящите ги са наистина неблагонамерено настроени спрямо тях. Контрол върху гнева би следвало да е тяхна перманентна задача.

Телец

Телците са обзети от мания да контролират всичко около себе си и се мъчат да осъществяват принципно невъзможни промени, приписвайки провалите си на себе си… Така те инициират перманентно негативна атмосфера и трудно се преустройват на позитивна вълна.

Близнаци

Близнаците обожават комфорта и страдат, когато се налага да напуснат неговата зона. Фетишизират монотонността и ненавиждат промените, не намирайки никакъв смисъл в тях. Така обаче, те се обричат на обезличаване, тъй като и най-плахият напредък изисква съответна промяна.

Рак

Проблемите при Раците идват от прекалената им грижовност и чувствителност в отношенията си към другите. Тази емоционалност би следвало да им носи позитивизъм, но нерядко се оказва, че са използвани и дори потъпкани от безсъвестни индивиди. Съветът е да намалят емпатията и повече да се грижат за себе си.

Лъв

3-те зодии, които ще се отърват от кредитите си през май

Лятото е един малък живот. Това мнение съществува в обществото, мнозина го споделят, отбелязвайки, че в горещия сезон можете да направи...

При Лъвовете слабостта им е, че считат проявата на емоции за ненужно, както в професионален, така и в личен план, което ги отчуждава от околните… Би следвало да отворят сърцето си към хората, да изоставят грубия прагматизъм и да изграждат взаимоотношенията си на базата на чувства.

Дева

У Девите съществува неувереност в собствените възможности да се справят с възникнали проблеми. Този подсъзнателен страх, че не са достатъчно компетентни, ги кара да са ненужно строги към действията си, които не могат да бъдат винаги успешни, защото зависят от много странични фактори. Препоръчително е да поддържат високо ниво на самочувствие.

Везни

Везните бързо привикват да живеят в подчинено положение спрямо околните, така подлагайки се на техни осъдителни или/и оскърбителни забележки. Действията им са насочени да впечатлят другите, така че е наложително да игнорират отношението им към тях самите, а да се оценяват на база на собствените си стандарти.

Топ 5 на зодиите, чиито представители търсят и намират богати мъже

Астролозите предупреждават романите с кои жени могат да излязат доста скъпи за мъжете. Не надценявайте възможностите си! Някои момиче...

Скорпион

Самоуважението при Скорпионите често е на незадоволително ниво, което е в ущърб на кариерата им. Освен това у тях не достига обич към собствената персона, което вещае здравословни проблеми и сътресения в личен план. Скорпионите имат нужда да се поглезят и да престанат да омаловажават действията си.

Стрелец

Много представители на тази зодия изпитват страх, че очакванията им за успешна кариера може да не се сбъднат, защото са твърде рисковани. Несъмнено е обаче, че без поемането на съответна доза риск не може да се очаква постигане на абсолютен успех в живота! Освобождаването от страха означава осъзнаване на собствената сила да се постигне желаното.

Козирог

Силни ЛЮБОВНИ трепети очакват тези 5 зодии през май

Любовта през месец май ще се усмихне на необвързаните представители от цели 5 зодиакални знака. Очаква ви период като от приказките, ко...

Козирозите приемат, че житейският им път е белязан от непрестанно съперничество с другите. Всъщност, те трябва да погледнат в себе си, за да проанализират възможностите си. Това, че някои напредват по-бързо в професионално отношение не трябва да подронва самочувствието им. Отказът да се сравняват с околните е гаранция Козирозите да реализират ефективно своите възможности.

Водолей

Водолеите приемат болезнено миналите си грешки и мислят постоянно защо са ги допуснали. Това ги застопорява в миналото си, и те не си дават сметка, че отминалите събития не са решаващи при определянето на тяхното настояще и бъдеще. Водолеите трябва да ценят момента, който винаги е отправен към бъдещето.

Риби

Рибите имат понякога нещастието да попаднат в неподходяща компания, където търпението им е подложено на изпитание да бъдат незаслужено подценявани или/и обиждани… При това положение, те трябва да игнорират изцяло „лошата компания“, за да потърсят стойностни индивиди за приятели, които да стимулират тяхното развитие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 5 зодии, които са страстни любовници

Яжте и отслабвайте: Идеалните закуски, с които да задвижите метаболизма си

Как да боядисаме яйца без химикали - лесен начин, с който ще изненадате гостите за Великден

Как да се справим с подпухналите очи всяка сутрин?

Понеделник след Великден - как се нарича този ден

Как се пише: посрещна или посрешна?

По какво се познава истинското приятелство?

Как правилно да се грижим за нолина?

Защо НЕ трябва да пускате пералня 2 поредни пъти

Лошо е за вас, за котките и за кучета: не можете да правите това в двора

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com