Каква жена си според рождения си ден?

3454
Каква жена си според рождения си ден?
Снимка: iStock

Експерт по нумерология, медиум, четец на карти Таро и разбиращ яснота Сет Вермилия казва, че добавянето на планетарно влияние към теориите за числата помага да се закръглят характеристиките на хората въз основа на деня, в който са родени. „Историята често определя пола и стереотипите на индивидите“, казва Вермилия, обяснявайки, че използването на таро може да помогне да се предскаже какви ще са „нагласите и действията“ на хората.

Понеделник

Понеделнишките деца са добри и семейно ориентирани. В този смисъл хората, родени в понеделник, са грижовни, чувствителни, адаптивни и мили. „Те може да отнемат време, за да вземат решения, да разкрият своята истина по мистериозни начини и да бъдат естествени“, добавя Вермилия. Според детските стихчета понеделнишките бебета са и физически привлекателни.

Вторник

Родените във вторник идват с пламенен, борбен дух. Тези хора са смели, нетърпеливи, енергични, активни и стремящи се към успех, понякога прекалено. Вермилия казва, че бебетата във вторник имат „енергия, която се чувства по-скоро като тласък, отколкото като дърпане“, и че може да се чувстват „сякаш имат по-специална съдба за изпълнение“.

Сряда

Родените в сряда също така са универсални и малко небрежни, макар че такива са и най-добрите от нас. „Те са способни на много преследвания и ще търсят няколко варианта, докато стигнат до този, който им подхожда най-добре“, казва Вермилия. „Тези усилия може да изглеждат като много провали, а не като много експерименти за по-добър резултат“, добавя той. Според детските песнички те са и много меланхолични.

Колко е важно да знаете собствения си лунен рожден ден?

Четвъртък

Хората, родени в четвъртък, като цяло са оптимистични, мили и забавни, което означава, че бебетата в четвъртък ще бъдат душата на купона. Освен това Вермилия казва: „Те може да се окажат в нужда да контролират ситуация, да преценят събитие или да заемат управленска или друга лидерска роля.“ Разбира се, детските стихчета твърдят, че детето в четвъртък може „далеч да стигне“, което може да се тълкува като амбициозно.

Петък

Петъчните бебетата са социални, артистични и пленени от красотата и любовта, въпреки че могат да бъдат и откровени нарциси. Вермилия казва, че въпреки че детето на Петък е „занаятчия в живота“, те също могат да бъдат „малко разпръснати“, тъй като техните творчески търсения са родени от житейски опит.

Събота

Съботните деца са скромни, ученолюбиви и мъдри - и според детската песен те са трудолюбиви. Вермилия казва, че родените в събота могат да изглеждат като „много сурови и контролиращи се“, но да се противопостави на това е „тяхното изучаване на философия и изискано равновесие и разговор“.

Неделя

Според астрологията родените в неделя са късметлии. Те са ярки, креативни, смели и шумни. Вермилия казва, че неделното дете „често търси своя път, изпъква в тълпата и търси светлината на прожекторите“. Неделята също така е краят на седмицата и граничи с началото на следващата, което подсказва, че те са родени лидери.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да си направим сами боя за яйца

Как най-лесно се белят пъдпъдъчи яйца

Защо мигаме с очи?

Кога е полезно да се ядат сурови фъстъци и кога не?

Помага ли за отслабване ходенето по 1 час всеки ден?

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да си направим сами боя за яйца
Как да си направим сами боя за яйца

Когато става въпрос за боите, които използваме по Великден, някои от нас може да се притесняват от химикалите, които се използват в комерсиалните...