Каква трайност имат различните козметични продукти

3376
Каква трайност имат различните козметични продукти
Снимка: iStock/Guliver

1. Слънцезащитен крем

Ако слагате само тънък слой всеки път, може да използвате слънцезащитния крем за няколко сезона. След като се отвори бутилката, кремът е годен около две години, в зависимост от качеството на грижите. Слънцезащитните кремове обикновено имат дълъг срок на годност и трябва да бъдат ефективни около две години след отваряне.

2. Шампоан

Дори и да изберете по-луксозна марка шампоан, повечето компании предлагат големи бутилки, които във времето са по-рентабилни. Но ако се притеснявате, че ефективността й ще отслабне с времето, бъдете спокойни. За разлика от повечето продукти за красота, шампоанът издържа дълго време.

Можете да ги запазите за известно време, просто се уверете, че са плътно затворени и държани под чист душ. Затворените бутилки с шампоан ще издържат много години на рафта. Отворените могат да издържат и няколко години, стига да са затворени плътно и да не се разреждат с вода от душ

Трикове за красота, които всяка жена трябва да знае

На всяка жена ѝ се иска да изглежда добре. Ще ѝ се да бъде харесвана не само от самата себе си, но и от другите. Привлекателният външен...

3. Овлажнители

Вече е част от ежедневието ви да се събудите, да измиете лицето си, да включите кана за кафе и да нанесете овлажнител. Добрият овлажнител ще издържи до една година и стига да изглежда и да се чувства така, както в началото, можете да продължите да го използвате.

Ако се промени цвета и аромата му, изхвърлете го.

4. Серуми

Тези мощни капки върху лицето ви правят голяма разлика в текстурата, тена и младостта на вашите клетки. Въпреки че се препоръчват от повечето дерматолози, особено с напредване на възрастта, серумите не издържат толкова дълго, колкото бихме искали, особено ако са отворени.

6 от най-употребяваните козметични продукти, които не използвате правилно

Бюти продуктите са създадени, за да разрешат конкретен проблем, да отговорят на нуждите на потребителите, да подобрят вида и състояниет...

Те траят около година.

5. Фон дьо тен

Не съхранявайте малко фон дьо тен на дъното на бутилката с „най-добрия цвят“ с години, защото продуктът определено ще започне да се разпада и да се слепва или отделя с течение на времето.

Имате на разположение около година, за да задържите ценната си течна основа, преди да дойде време да се разделите с нея.

7. Руж

3 лесни стъпки да накарате всеки крем да действа като вълшебна пръчица

Знаете ли, че обичайното нанасяне на крема върху кожата може да се превърне в истински ритуал за красота? В крайна сметка, ако овладеет...

Въпреки че не всеки е професионалист в нанасянето на руж, този продукт за красота може да издържа известно време, което ви кара да изглеждате по-ярки и понякога дори по-млади.

Прахообразните ружове ще издържат няколко години, ако не са счупени, докато гел-стик или кремообразен руж може да изсъхнат по-бързо при постоянна употреба. Без значение какъв тип използвате, уверете се, че почиствате четките си често, за да предотвратите инфекция.

8. Сенки за очи

Повечето жени имат различни палитри сенки за очи за различни поводи: среща, работа, ресторант и т.н. За щастие повечето сенки ще стоят до вас лоялно през всичките ви приключения.

Важно е да поддържате четките си за очи чисти, за да могат любимите ви нюанси да издържат с години.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com