Какви жени харесват мъжете

21352
Какви жени харесват мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Много от нас често се питат: какво привлича противоположния пол. Така жените си задават въпроса, кое от нежната половина на човечеството впечатлява най-силно мъжа? И, така, докато нечий списъци със завоевания нямат край, други страдат от самота... Къде се крие разковничето, вижте сега:

Какви жени харесват мъжете?

Много представителки от нежния пол се обличат стилно и с вкус, държат се уверено, ефектни са, образовани, интересни в общуването, но в същото време могат да изплашат мъжете.

За други е привидно невзрачната визия, „сиви мишки“ и със „шарени чорапки“, но у тях, сякаш е заложен фар на привлекателност. Мъжете са привлечени към тях като пчели към мед! Парадоксално, но е истина. Каква е причината, вижте сега:

Каква трябва да е харесваната жена?

Този въпрос си задават почти всички представителки на нежния пол. Несъмнено всеки мъж има свой идеал и идеи, но като цяло има общи черти, които мъжете ценят у жените.

Мечтата на всеки мъж е умна, нежна, красива, грижовна, секси, весела жена

Така можете да изброяваме до безкрай. Важното, тук е да знаете едно – мъжете се делят на два типа: едните са способни да поемат отговорност, други просто я избягват. Не забравяйте, че слабите, покорни жени, които са съгласни във всичко, търсят слаби мъже, на които им е по-лесно да се утвърждават по този начин. Такива взаимоотношения са подобни на отношенията "тиранин-жертва".

Тези зодии се славят като едни от най-умните и привлекателни от всички

Случвало ли ви се е да срещнете мъж и той веднага да ви привлече със своите магнетизъм и харизматичност? Има някои представители на сил...

Идеалната жена, през очите на успешния мъж е женствена и силна личност

Следователно, за да привлечете самодостатъчен, силен, отговорен партньор, трябва да притежавате същите качества. Тук е важно да не отивате твърде далеч.

Развийте психологическа гъвкавост в себе си: ако сте строг лидер на работа или в бизнеса, тогава у дома трябва да сте меки и привързани. Една лидерска съпруга е интересна. Тя поддържа мъжа в добра форма. Тя трябва постоянно да бъде забавна и завладяваща. Тя може да добави пикантност към семейните отношения. Важно е, обаче да не прекрачвате фината линия.

Рядко се случва някой да е идеален по природа, така че трябва да учи, да се образова, да култивират най-добрите женски качества. Разбира се жената трябва да бъде безпомощна и слаба на моменти, но това не означава да е хленчеща дама с куп проблеми. Второто рано или късно ще се отегчи всеки мъж.

Второ, мъжете обичат да бъдат хвалени, мотивирани и вдъхновени

Откриха връзка между привлекателността на лицето и имунитета

Въпросът, защо някои лица изглеждат по-привлекателни от други, занимава учени от различни специалности. Това отчасти се дължи на нормит...

Покажете на мъж уважението и интереса си към него и отговорът ще бъде пропорционален.

Трето, положителното в нашето време е много важно

Съвременният човек е твърде претоварен с маса негативизъм и когато мъжът започне да се оплаква (за здравето си, бивша половинка, проблеми в работата) - това е изморително. Ако сте самотна майка, няма нужда да се оплаквате от трудностите на живота. И е важно – в разговор с мъж да не говорите за недостатъците си.

Четвърто – останете си мистерия

Лесното прави жената не толкова интересна, така че експертите съветват да се въздържат от секс на първата среща. Статусните мъже обичат непредсказуемостта. Те са привлечени от духовно богати жени.

Какво впечатлява противоположния пол?

Независимо дали е първа или поредна среща, несъмнено искаме да впечатлим отсрещната страна, за да сме сигурни в развоя на нещата. Хорат...

Пето - бъдете благодарни

Между другото, това качество е важно не само в отношенията с мъж. Що се отнася до партньора, запомнете - трябва да приемате знаците на внимание и подаръци с благодарност, а не за даденост.

Шесто - не казвайте на мъжа, какво да прави

Опитайте се леко да го доведете до това. Нека си помисли, че самият той е стигнал до тази идея.

Като цяло момчетата искат да видят в своя спътник приятел и съветник, но не и учител. Ако една жена непрекъснато демонстрира знанията си, учи, коментира, коригира всяка дума, търпението на всеки мъж бързо ще се изчерпи.Съвет: Дръжте всичко умерено и под контрол и ще бъдете щастливи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com