Какви са Близнаците според кръвната си група?

7091
Какви са Близнаците според кръвната си група?
Снимка: Getty Images/Guliver

В астрологията много неща могат да окажат влияние върху една зодия - дори кръвната група има значение. В тази статия ще проследим какви са хората от зодия Близнаци според кръвната им група: 

Хората Близнаци от кръвна група "А" са интелектуалци и се отличават с предаването на информация на Близнаци като качество и стабилността на кръвна група "А". Те са емоционални и рационални едновременно и могат да вършат много работа усърдно и добросъвестно. Близнаците са известни с интензивното си усвояване на знания и способността да следят новостите, като по този начин се вписват в традиционни или нововъзникващи медии с роля за редактиране и/или уеб дизайн, както и в документооборите в рекламата. В същото време те могат да извършват и работа, свързана с писане или копирайтинг. Професии като лекар и адвокат също са добър избор за тях.

В какво са най-добри въздушните зодии – Близнаци, Везни, Водолей?

Време е да разгледаме и силните качетва на въздушните зодии. Тази статия е част от нашата кратка поредица за това в какво са най-добри ...

Хората Близнаци от кръвна група "В" са весели, жизнени, ентусиазирани, способни, бързи в действията си и красноречиви, отличаващи се с чувствителността на кръвна група "В". Добрата комбинация от двете ще им позволи да имат добра работната енергия. Близнаците от кръвна група "В" обичат нови работни места и среда, преследват вълнуващи предизвикателства и мразят конвенционалната или рутинната работа. Те предпочитат да изследват нови решения и могат да бъдат много креативни. Подходящите работни места за Близнаци от кръвна група "В" включват професии като: репортер, преподавател, специалист продажби, творчески персонал, маркетинг, PR, екскурзовод и др. Те са склонни да обичат новото.

Близнаците от кръвна група "0" са силно гъвкави, спокойни, пълни с идеи и умеят да се справят с всякакви хора. Те са подходящи за маркетинг, PR, HR и други работни места, но са по-малко енергични от хората в зодия Овен от същата кръвна група. Подходящи за поддържане, а не за развитие на продажбите. Един от недостатъците им се състои в това, че те са по-малко стабилни и са склонни към смяна на работа. Макар и не толкова активни като Овните от кръвна група "0", те лесно могат да се уморят от нещо. В резултат на това хората от Близнаци с кръвна група "0" са подходящи за индустрии, свързани с модата, като журналист и редактор на списания.

Близнаците от кръвна група "АВ" са гъвкави в справянето с живота и могат лесно да изградят добри отношения с другите. Те са спокойни, рационални и подходящо остроумни и рядко проявяват гневна или емоционална страна, като по този начин са годни за работа, изискваща комуникация и координация или сервизна работа. Тъй като хората с кръвна група "AB" могат лесно да се уморяват и Близнаците са развили мозъци, този тип хора не са подходящи за скучни физически дейности. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

В това незабележимо растение се крие голяма лечебна сила

Как да накараме срамежливия човек да се отпусне?

Колко калории се изгарят по време на сън?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com