Какви са най-големите страхове на всяка зодия?

9073
Какви са най-големите страхове на всяка зодия?
Снимка: iStock/Guliver

Единственият начин да се преборим със страховете си, е като се изправим лице в лице с тях. Постоянното им отричане е просто оправдание, на което дори самите вие не вярвате. Тайничко вътре в себе си знаем от какво се страхуваме най-много и изпадаме в ужас, когато то се случи или има опасност да се случи.

Според астрологията всяка зодия има своите страхове, които малко или много са изразени в характера на нейните представители. Ето кои са те и съгласни ли сте с тях?

Овен - Страх от отчуждение

Представителите на тази зодия ги е страх, че поради една или друга причина могат да загубят най-близките си хора. Било то след спор, конфликт или друга ситуация, макар да не си го признава, Овен страшно много държи на своите приятели и за нищо на света не иска да ги губи. За съжаление често прекрачват границата на добрия тон и някои конфликти поставят непреодолими стени на отчуждение между някогашните най-добри приятели.

Телец - Страх от бедност

Те обичат материалните неща. За тях е важно да разполагат и да не им липсва нищо от тази гледна точка. Телец са прахосници, които са способни да хвърлят куп пари, за да задоволят материалните си прищевки. Било то скъп телефон, дрехи или нещо друго. Сблъскат ли се с финансови проблеми, които биха се отразили пряко на стандарта им на живот, то изпадат в истинска паника. Недоимъкът е това, което най-много ги плаши в техния живот и не обичат да излизат от зоната си на комфорт.

4-те зодии с най-дълги връзки

Близнаци - Твърде нерешителни са

Това са хора, които не могат да взимат решения и животът им е една непрестанна дилема. Като започнем от обикновени битовизми, като например "Кое сирене да избера" и стигнем до наистина важните неща - "Готова ли съм за нова връзка"; "С този човек или искам да прекарам живота си" и "Да захвърля ли всичко и да започна на чисто". Това са все въпроси, които са способни да бутнат Близнаци в бездната на ужаса.

Рак - Страх ги е нарушат рутината си

Рак е човек на навика, който е свикнал нещата да са едни и същи през по-голямата част от живота му. Когато се съберат много нови събития за кратко време, то той може да изпадне в паника на мига. Излизането от зоната му на комфорт и непредвидените събития, които не са част от плана му за живот го хвърлят в ужас.

Лъв - Страх от липса на внимание

Най-големият страх на представителите на тази зодия е да не бъде в центъра на вниманието. Без значение дали става дума за лъскаво събитие или обикновено събиране на вечеря. Те са родени, за да бъдат обожавани и когато някой им отнеме тази роля, то им е трудно да си намерят място и стават заядливи и изнервени. Страхът от това да бъдат игнорирани е много голям за тях.

5-те зодии с нова връзка през АВГУСТ

Дева - Несъвършенството ги съсипва

Дева са известни перфекционисти, които имат маниакални проблеми, когато става дума за чистота. Всичко трябва да блести и да бъде подредено. И тук не става дума само за домашен уют, но и по принцип. Ако в живота им нещата не се случват по "перфектния начин" за тях, то това им пречи да бъдат щастливи. За тях чашата никога не е наполовина пълна и трудно се радват дори на успехите си.

Везни - Страх ги е да бъдат сами

Това са личности, които обичат да комуникират и да бъдат сред хора. За тях "Хоум Офисът" е равносилно на затвор. Те ще търсят всякакви начини да бъдат в компания и за тях е истинско бедствие, когато нямат партньор до себе си и не са във връзка. Склонни са към депресивни състояния и любовта е важна част от живота им.

Скорпион - Страх ги е да разкрият душата си

На пръв поглед изглежда като хора, които постоянно са начумерени и не са в настроение. Истината обаче, е такава, че всъщност зад тази черупка се крият чувствителни личности, които изпитват истински ужас, когато трябва да бъдат откровени и да разкрият душата си. Страх ги е да не бъдат наранени и да не отблъснат партньора си. Всъщност този страх им пречи да изградят истинска и пълноценна връзка на емоционално ниво.

Стрелец – Страх от еднообразие

Стрелец е приключенец. Той няма да изживее живота си според общоприетите норми. Не очаквайте от него, че ще ходи на работа от 8 до 5 и от понеделник до петък. Има нужда от адреналин и свобода в живота си. Рядко са верни на партньора си и трудно се задържат на едно място. Обичат да пътуват и да опознават други светове. Не могат да бъдат вързани на каишка и именно това ги плаши най-много!

Кои зодии трябва да помислят за бъдещето на своята връзка?

Козирог – Страх от провал

Те са целеустремени личности, за които провалът е част от успеха. Знаят, че пътят е труден и трънлив, но истински се страхуват, че няма да успеят да го извървят и да не успеят да реализират целите си. Козирог са работохолици, които не се спират пред нищо, докато не постигнат това, което са си наумили. Макар да не си го признават, те имат нужда от признание и някой да ги потупа по рамото, когато стигнат върха!

Водолей – Страх от обвързване

Моногамията им е чужда и те не виждат себе си в скучен живот, в който всеки ден започва по едно и също време и завършва по един и същи начин. Това не е за тях. Имат нужда от нещо, което да ги вдъхновява и да ги зарежда, за да продължат напред. Когато са във връзка, то биха могли да направят компромис само, ако тя върви според техните правила.

Риби - Страх да поемат отговорност

Риби се чувстват по-добре, когато някой друг взима решенията и те не носят никаква отговорност. Причината за това може би се крие в липсата на самоувереност, но истината е такава. Не умеят да бъдат организирани и не се чувстват сигурни, когато трябва да взимат решения, от които зависи живота им. Имат нужда от това някой да им вдъхне кураж и да ги "побутне", за да направят следващата крачка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com