Какви са предимствата да наемете вила под наем в Халкидики

2238
Какви са предимствата да наемете вила под наем в Халкидики
Снимка: HalkidikiVilla.com

Изборът на вила в Халкидики винаги опира до лични предпочитания – дали искате да се насладите на прелестите на острова, наблюдавайки отдалеч, или искате да сте на първа линия, сливайки се с общия ритъм и споделяйки го с останалите почиващи. За да се ориентирате по-лесно от кой тип хора сте, то помислете как обичате да гледате филми – да сте на кино, заобиколени от непознати, за да почувствате възторга от най-емблематичните сцени, или предпочитате интимната обстановка, в която сте изцяло фокусирани върху сюжета и израстването на героите? Разбира се, винаги съществува златна среда, в която сте близо до публиката, но следите за всичко необезпокоявани в своята В.И.П. ложа. Същото е с вилите на Халкидики – колкото хора, толкова и опции.

Хотелски комплекси и самостоятелни вили

Халкидики изобилства от хотели и хотелски комплекси. Те са популярни, защото предлагат по-голямо разнообразие от стаи, апартаменти, студиа, ателиета, мансарди или вили, които се поддържат от един и същи персонал, така че са сравнително по-изгодни. Съществуват обаче вили, които са разположени на по-голямо разстояние от основните сгради, както и такива, които принадлежат на частни лица и биват отдавани под наем. Преимуществата на хотелските комплекси е, че можете да получите отстъпки, имате осигурен ресторант и разнообразен персонал на свое разположение, докато с частните вили сте далеч по-независими. Каквато и опция да изберете, на Халкидики всичко е предвидено – на колко точно метра от бреговата линия се намира вилата, къде е най-близкият ресторант и АТМ, авто- и аерогара.

Вили на 50 м от морето

Колкото по-близо се намирате до брега, толкова по-луксозни са предлаганите вили. Някои от тях наподобяват имения със своите тежки, каменни стълбища, мраморни вази и статуи на гръцки богове. Всяка стая е обзаведена с класически мебели, докато откритите пространства са разделени на зони – шезлонги край басейна, масички за кафе и масажни маси в по-уединената част, открита тераса за закуска и вечеря, както и шатра на брега на морето. Някои от тези вили разполагат с личен плаж и обслужващ персонал, СПА център и фитнес зала. Каквото и местенце да си изберете в този малък сарай, винаги ще бъдете заобиколени от свежа зеленина и ароматни цветя.

Частни вили

Може да се намират близо до морето, а също и на километри от него. Общото помежду им е, че предоставят възможност на повече хора да се намират под един покрив. Частните вили са предпочитан избор, когато отивате на екскурзия с още едно или две семейства. Ако сте в хотел, всеки ще е изолиран в стаята си, докато с вила разполагате с целия имот и всичките му преимущества, без да се налага да ги споделяте с непознати. Обслужването се осъществява от един и същи персонал, който ще вземе под внимание личните ви нужди и предпочитания. Това елиминира задължението ежедневно да напомняте инструкциите си. Друго предимство на частните вили е, че те могат да бъдат заредени с домашна атмосфера и дори да се превърнат в идеалното място да отпразнувате радостно събитие. Всичко това е възможно, благодарение на личното отношение и внимание на персонала.

Вили с най-добрата гледка

Не се намират лесно, но си заслужават усилията. Ако се намират край морето, то е защото са в близост до някой разкошен залив със златен пясък и вода в пленителни нюанси на аквамарин. Повечето вили обаче се намират нависоко, откъдето се открива гледка към покритите със зеленина хълмове и безбрежния океан. Някои дори разполагат с лични инфинити басейни, в които ще имате усещането, че се намират в пространство между небето и земята.

Вили за двойки

Какво по-прекрасно място на света да прекарате медения си месец от вила на Халкидики? Откъснати от суетата на света, осигурявайки ви пълна интимност и дискретност, те напомнят на късче рай, което трудно ще напуснете. Вилите за двойки са на два или три етажа, със собствени басейн и градина. Романтичните допълнения включват камина, джакузи и охладител за вино.

Ако вече сте решили че това е точно като за вас, то задължително трябва да разгледате предложенията за Вила под наем Гърция от HalkidikiVilla.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com