Какви са първите впечатления от различните зодии

11851
Какви са първите впечатления от различните зодии
Снимка: Thinkstock

С някои хора е лесно да се говори, докато с други е неприятно, дори да се приближите. Каква е причината за подобни противоречия, потърсихме отговор в Зодиака. Вижте какви са първите впечатления от различните зодии?

Самата модна дизайнерка Коко Шанел казва: „Няма да получите втори шанс да направите първо впечатление“ и се оказва напълно права. Става дума не само за външния вид на човек, но и за неговите маниери. Така че, ако отношенията с екипа не се развият веднага, едва ли може да разчитате на взаимно разбирателство в бъдеще.

За да разберете как другите възприемат някой и ако е необходимо, правилно поведение, астролозите анализираха много натални карти. Те взеха предвид особеностите на всички зодии в зодиака и установиха кои от чертите им са първите, които хващат окото.

Овенът издава самочувствие

Тези хора са много образовани и могат да обсъждат всякакви теми. Те не се радват на непознати, а се появяват в "естествения" си вид. На Овен може да се вярва и това се усеща веднага.

Телците са изненадващо сдържани личности

Хората наоколо са изумени как могат да контролират емоциите си. Такава черта е присъща само на хора със силен дух. В нова компания веднага стават авторитети.

Близнаците завладяват новите другари със своя чар

Представителите на този знак са учтиви и привързани. За околните е приятно да общуват с тях. Вътрешният мир ще осигури успех на Близнаците.

Раците  са учтиви хора

Те не виждат срам в това да помагат на другите. Най-често тази зодия създава нови запознанства в нестандартни ситуации, изискващи сериозната им намеса.

Лъвът издава харизма

Горд и самоуверен, той винаги върви, през живота с високо вдигната глава. Той не се интересува много от дребните въпроси или мнението на другите. В компанията предпочитат да говори за себе си, отколкото да отстъпва мястото "трибуната" на друг.

Девите завладяват новите си приятели със своята чувственост

Много представители на тази зодия са срамежливи и рядко решават първо да се запознаят. И, ако някой иска да общува с тях, никога няма да съжалява. Девите са цял свят от мистерии, изпълнен с енергия и топлина.

Везните  са привлекателни хора

От раждането им е присъщ магнетизъма. В нова компания, тези хора веднага стават лидери – слушат ги, уважават ги. Везните искрено се смятат за интроверти. На комуникативните им умения обаче може само да се завижда.

Тези малки 6 грешки ще провалят първото впечатление от вас

Всеки е усещал дискомфорт при първа среща в даден етап от живота си. Може да е интервю за работа, среща с непознат на парти. Каквото и ...

Скорпионите са невероятно активни хора

Тяхната енергия прелива. Това не може да не привлича другите. Те искат да разберат всичко за новите си другари от край до край.

Стрелците завладяват със своя ентусиазъм

Те винаги измислят нещо, викат някъде приятели и познати, увличат се в екстремни приключения – преливат от енергия.

Козирозите са много консервативни хора

Какви неща радват и впечатляват най-много ВСЯКА зодия

Нека видим от какво се впечатлява всяка зодия спрямо чертите от характера, повлияни от зодиакалния знак: Овен Овните обичат да са в ц...

Въпреки привидната им скованост, те са доста отворени и знаят как да спечелят нови познанства. Козирозите винаги следват ясно собствените си принципи и това е добра новина.

Водолеите  са свободни личности

Те нямат комплекси, което означава, че нямат проблеми. Представителите на тази зодия могат да разговарят с всеки на непознато място и ще се чувстват уверени. Такива хора не се страхуват от осъждане. Те вече знаят всичко за себе си.

Рибите са перфектни слушатели

Те са мили и внимателни към хората, готови да помогнат във всяка секунда. Тези хора бързо ви печелят. Едва ли има някой по-добър от приятелите на Риби в света.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...