Какво да очакват Овните до края на август?

9496
Какво да очакват Овните до края на август?
Снимка: Pixabay

Нека да видим какво могат да очакват представителите на зодия Овен до края на този летен месец: 

През август небесата възнаграждават Овните за цялата упорита работа, която полагате, за да се адаптирате към новите обстоятелства. Съединението Слънце и Меркурий, което се случи в последния ден на юли, ще продължи да ви дава любопитно и отворено отношение. Ще се радвате да знаете, че по-голямата част от света е на същата страница като вас. Този транзит се случва във вашия пети дом, докато Меркурий приближава знака на Лъв през първите седмици на месеца.

5 брутални истини за жените от зодия Овен

В тази статия ще разгледаме пет от тайните черти на жените от зодия Овен. 1. Ние сме огнени. Ние сме огнен знак, така че това не би т...

Марс влиза в Дева точно в началото на месеца във вашия 6 дом. Този транзит ще ви помогне да намерите перфектния баланс между работа и почивка. Хората около вас ще се чудят как можете да поддържате социалния си живот, докато сте майстор в работата си. 

Може да очаквате същата енергия от вашите колеги и партньори, но те може да не успеят да се справят с темпото. Дръжте егото си под контрол. Рискувате да се сравнявате с другите и да развиете малък комплекс за превъзходство.

Този транзит на Марс също взаимодейства с по-значителен цикъл, който започна през септември миналата година, когато Северният лунен възел влезе в Близнаци. Това е 18-месечен цикъл, който ще приключи през декември. Тъй като това се случва във вашия 3 -ти дом, може да сте имали проблеми с погрешното ви разбиране на действията. Може да се страхувате, че вашият характер ще бъде оценяван от другите. Чрез този транзит може да развивате нови начини да изясните намеренията си. Важно е да отделите време с това, особено с този транзит на Марс.

Месечният лунен цикъл ще внесе много положителна енергия във вашите творения този месец. Случващо се в знака на Лъв и вашия 5-ти дом, това е време, в което умът ви ще се развихри с нови идеи за проекти. Специално за тези, които работят в творческа област, може да откриете, че сте погълнати от собствените си творения. Това е време за изразяване по неортодоксални и вълнуващи начини. Друга възможност е да почувствате по-дълбока връзка с децата в живота си. Вероятно ще научите някои увлекателни нови уроци от тях. Вие сте достатъчно мъдри, за да разберете, че има много неща, които могат да се научат от неопетнените умове на младите хора.

Как асцендент Овен ще повлияе на всяка зодия, в която е

Добре, вашият асцендент е Овен. Какво обаче значи това за вас? Нека видим в този материал:  Овен (21 март - 19 април) Това е ваш...

Пълнолунието във Водолей във вашия 11 -ти дом ще ви накара да споделите творчеството си със света. Тъй като темите за Новолуние се решават, всички уроци, научени през този период, ще ви дадат мъдростта да споделите наученото със света. Това ще бъде отличен момент за споделяне на неща в социалните медии, тъй като вероятно ще привлечете много внимание от вашите мъдри думи-или изкуство, внушаващо страхопочитание. Не се срамувайте и заложете на себе си. Ако сте искали да започнете онлайн бизнес, август е най -добрият месец да направите този първи ход. Внимавайте обаче да се опитвате да правите това, което вече е направил някой друг.

Източник: knowinsiders.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Еремия 2024 г.: Традиции и обичаи

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com