Какво да очаквате през ноември - индивидуална карта Таро за всяка зодия (част втора)

22102
Какво да очаквате през ноември - индивидуална карта Таро за всяка зодия (част втора)
Снимка: iStock

Остават броени дни до ноември и сигурно вече ви е любопитно какво ще ви донесе новия месец както в професионален, така и в личен план. Нека видим какво очаква всяка зодия според Таро картите:

Везни

Карта Таро – Рицар на жезлите

Ноември ще донесе много положителни емоции на Везните – страст, устрем, вдъхновение и желание за реализация на идеите, които имат. Всяка цел, която си поставите, ще постигнете с лекота, не трябва обаче да разпръсквате енергията си в много проекти едновременно. Тази карта показва в професионален план, че ще увеличите своя авторитет пред колегите и ще имате поводи за публично говорене. В личен план ви очакват страстни моменти.

Скорпион

Карта Таро – Шест меча

Ще получите огромен поток от информация през следващия месец, която ще трябва да осмисляте в движение. Моментът е подходящ за получаване на нови знания и умения, както и за онлайн обучения. Помислете дали не е дошъл моментът да подобрите своите компетенции и квалификации. През ноември е възможно да имате ситуации, които ще изискват от вас нестандартен подход и решения. Не спорете, бъдете гъвкави и готови да правите компромиси.

Стрелец

Карта Таро – Пет жезли

Месецът ще бъде труден за Стрелците. На работното място ви очаква стрес и жестока конкуренция. Ще ви се наложи да защитавате своя интерес и да поставите граници, които другите да не преминават, колкото и да ви е трудно, ще трябва да покажете своите лидерски качества и да ръководите хората. Въпреки че физическата активност е полезна за здравето, през ноември трябва да я сведете до минимум, защото сте предразположени към наранявания.

Козирог

Карта Таро – Две чаши

Ноември ще ви донесе много любовни емоции и настроението ви определено ще бъде доста приповдигнато. Внимавайте обаче, защото е възможно да имате любовна среща, която бързо да разбие сърцето ви. Иначе ще се радвате на хармония, усещане за подкрепа и внимание от околните. Отпуснете се и не си задавайте излишни въпроси, просто се опитайте да бъдете истински щастливи.

Водолей

Карта Таро – Асо мечове

Колкото и да ви се иска просто да се пуснете по течението, през следващият месец ще ви се наложи да бъдете по-дейни. Ако разсъждавате разумно и взимате правилни решения, ще успеете да постигнете своите цели и да се радвате на много добри резултати. Много е важно да не взимате прибързани решения и хубаво да обмисляте своите действия. Не бързайте и не се суетете!

Риби

Карта Таро – Седем жезли

Забавете темпото и спестете от енергията, която имате. Не се притеснявайте, може да постигнете своите цели, но е важно пътят, който ще изберете, за да се случи това. В работата трябва да бъдете внимателни и да не прекалявате със служебните разговори, защото рискувате да получите “burnout”. Обърнете повече внимание на нещата, които харесвате, на това, което ви вдъхновява и ви дава енергия – рисуване, фотография, пътуване, медитация и т.н.

Първата част от статията четете тук:

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво поведение веднага издава ревнивия мъж?

Сиренето в големи количества е вредно за панкреаса

Най-мъдрата японска притча за спомените

Най-силното стихотворение посветено на синовете

Любовен съвет за всяка зодия за 14 май 2024

Таро хороскоп за 14 май 2024

Изследователи дават отговор на въпроса: Можем ли да се научим на търпение

Тези зодии са истински медиуми

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно