Какво е ретрограден Нептун и какво значи?

3914
Какво е ретрограден Нептун и какво значи?
Снимка: iStock

Какво означава ретрограден Нептун при Риби?

Това фантастично, но объркващо космическо събитие е още по-ясно изразено, когато планетата, която се ретроградира, е Нептун. Като една от управляващите планети на Риби, когато Нептун е сгушен в своя домашен знак, неговата сила и енергия се усилват до крайности. С ретрограден Нептун 2021 г., настъпил под Рибите, може да откриете, че вашият свят на мечтите става по-активен и жив. Може също да се чувствате по-психически чувствителни или креативни, затова се уверете, че намирате начини да останете приковани и центрирани.

Кога ретрограден е Нептун?

Само няколко дни през лятото станциите на Нептун се ретроградират на 25 юни 2021 г. на 23 ° 12 ’от Риби. Това ретроградно движение ще продължи почти през останалата част от годината, но отново ще се превърне в директно, когато 2021 г. започне да приключва. На 1 декември 2021 г. Нептун ще се насочи директно на 20 ° 24 ’от Риби.

Какви аспекти ще направи ретроградата на Нептун през 2021 г.?

Тъй като Нептун е толкова далеч от Земята, неговата енергия обикновено се усеща, когато е в аспект с друга планета, вместо да стои сам в космоса. По време на своето ретроградно пътуване Нептун ще се свърже с няколко планети, които са много по-близо до дома, което ще насочи енергията към нас по по-директен начин. Един такъв аспект, за който трябва да внимавате, ще се случи на 24 август, когато формира опозиция на Меркурий: Внимавайте за сладки разговорници в този ден и не вземайте нищо за чиста монета. Ще видим подобен аспект на Марс на 2 септември, опитайте се да не правите никакви важни или прибързани ходове на този ден, тъй като може да не виждате напълно потенциални пречки пред целите си. На 13 и 14 септември Нептун формира опозиция към слънцето, което може да замъгли самосъзнанието ни или още по-лошо самочувствието ни. Опитайте се да бъдете нежни със себе си през това време и не се чувствайте зле, ако трябва да отмените плановете в полза на валянето във ваната през целия ден. Т-квадрат между Нептун, Луната Близнаци и Венера на 24 октомври може да създаде емоционално объркване или проблеми в отношенията. Не пренебрегвайте романтичните червени знамена в този ден, може да има изкушение да повярваме на това, което искаме, когато става въпрос за любовни въпроси, но ако вашата интуиция ви предупреждава, че нещо друго може да се случва под повърхността, вие трябва да послушате. За щастие, през ноември ще се появят редица полезни аспекти, когато Нептун завършва своето ретроградно пътуване.

Нептун ретрограден през 2021 г. 

Всеки знак ще преживее ретроградното пътуване на Нептун по различен начин, но някои ще имат по-трудно време от други. Когато разглеждаме знаци, които ще бъдат най-оспорвани от тази енергия, Девата може да бъде на върха на този списък, тъй като е противоположна на Рибите на зодиакалното колело. Междувременно Лъв и Везни също ще получат груб разрез, тъй като планетите под техния знак ще бъдат посрещнати с поредица от небалансирани аспекти. Козирог също ще бъде изправен пред предизвикателство, тъй като объркващата енергия се сблъсква с прякото им поведение. Знаците, които ще почувстват тази ретроградна с най-голяма интензивност са Близнаци, Овен, Телец и Стрелец. Докато всеки ще има своите възходи и падения по време на ретроградното пътуване на Нептун, Ракът, Скорпионът, Рибите и Водолеят могат да се възползват най-много от космическия климат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com