Какво хоби ви подхожда според датата ви на раждане

41458
Какво хоби ви подхожда според датата ви на раждане
Снимка: iStock/Guliver

Числата могат да отговорят на много въпроси, включително какво хоби ви подхожда. За да разберете това, е необходимо да извършите най-простото нумерологично изчисление, за което ще ви трябва датата на раждане и първата буква на вашето име.

Например, да вземем датата 12/9/1988, както и буквата Л. Първо трябва да намерите числото, съответстващо на буквата, а именно:

1-      А, И, С, Ъ

2-      Б, Й, Т

3-      В, К, У, Ь

4-      Г, Л, Ф

5-      Д, М, Х, Ю

6-      Е, Н, Ц, Я

7-      О, Ч

8-      Ж, П, Ш

9-      З, Р, Ю

Оказва се, че буквата Л съответства на числото 4. След това просто събираме всички числа заедно: 9+1+2+1+9+8+8+4=42. Повтаряме процедурата по събиране, докато получим число в диапазона от 1 до 9. 4+2=6. Оказва се, че за дадената буква и дата числото на страстта е Шест.

1

Не самото хобито е важно за вас, а с кого го практикувате. Сами, едва ли ще ви е приятно да направите нещо, така че е по-добре да изберете нещо „екипно“. Основното е, че хобито завладява цялата компания.

2

Най-доброто хоби за вас е спортът. Може да успеете да получите голямо удоволствие от бягането или от ходенето на фитнес. Нумеролозите ви съветват да обърнете внимание на някакъв премерен спорт, който няма да изисква невъзможното.

3

Хобитата ви трябва да са от духовен тип. Това може да бъде бродерия или медитативни практики, йога, рейки. Можете също да опитате да свирите на музикален инструмент. Музиката те лекува, особено ако самият ти си неин източник.

4

Четенето и гледането на образователни видеоклипове е най-доброто за вас. Източникът на вдъхновение за вас е знанието, така че в свободното си време трябва да го поглъщате в себе си, и то колкото е възможно повече.

Ето какво разкрива ДАТАТА ви на раждане

Знаете ли, че датата на раждане е специално число за всеки отделен човек? Освен с емоционално значение, според нумеролозите тя придава ...

5

Вие сте най-подходящи за писане на текстове или рисуване. Най-вероятно се наслаждавате на факта, че визуализирате или разпръсквате емоциите си на хартия. Това е много полезно за тези, които искат да се научат как да изразяват правилно мислите си, да говорят много по време на работа.

6

Най-вероятно ще се насладите на всички видове колекциониране. Може да бъде всичко, което сърцето ви пожелае - от стари пари до марки, меки играчки, пощенски картички и т.н.

7

Щастливците се раждат през лятото, дълголетниците – през есента

За това, че цифрите влияят на нашия живот, астролози и нумеролози говорят отдавна. Те твърдят, че между датата на раждане, здравето, ща...

Отлично хоби за вас са животните. Ако имате свободно време, не забравяйте да си вземете домашен любимец. Можете също така да вземете някои екзотични животни или насекоми, разгледайте по-отблизо редките стайни растения.

8

Готвенето е нещо, което трябва да опитате. Има голяма вероятност именно в тази посока да можете да получите специално удоволствие. Ако сте на диета или нямате страст към гурме храна, гответе за някой друг, а не за себе си.

9

 Вие не сте обикновен човек, така че имате нужда от необичайно хоби. Опитайте нещо оригинално и необикновено, като оригами, амигуруми, растящи кристали и т.н. Със сигурност ще намерите нещо, което ще ви вдъхнови.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Помага ли за отслабване ходенето по 1 час всеки ден?

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com