Какво мразят мъжете у една жена?

15113
Какво мразят мъжете у една жена?
Снимка: iStock/Guliver

Какво те притеснява в партньора ти? Всеки знае, че и мъжете, и жените имат определени аспекти на другия, които изобщо не ни харесват. Може би решението би било в много случаи да се поддадем на партньора си и преди всичко да имаме добра комуникация, която улеснява връзката ден след ден. Представяме ви 15-те неща, които мъжете не понасят в жените.

1. Мъжете мразят, когато тяхното пространство не се зачита. Е, да. И въпреки че повечето жени са наясно с това, в много случаи ние не го разбираме и продължаваме да действаме по същия начин. Или може би те са тези, които трябва да ни разберат?

2. Мъжете мразят ревността. И много жени също, въпреки че мъжете по-рядко ревнуват и не разбират защо някои неща ни притесняват. Вярно е, че има неоснователна ревност, която трябва да контролираме в някои случаи, въпреки че в повечето случаи имаме право да се съмняваме в тях.

Това са двата начина да овладеете безпричинните КРЯСЪЦИ на мъжа

Понякога мъжете, а и всички хора, умеят да прикриват истинската си същност, докато не си загубите ума по тях. След това вече започват п...

3. Мъжете мразят, когато жените прекарват повече от час в подготовка. Те не разбират, че 15 минути са им достатъчни, а един час е малко за нас.  Е... мъже!

4. Мъжете мразят, когато жените говорят твърде много. Понякога те дори "изключват" и след като пуснете целия си монолог, ви задават типичния въпрос: „Какво?“.

5. Мъжете мразят, когато жените критикуват през цялото време. Те не разбират защо трябва да имаме мнение за външния вид на едно момиче или за живота на друг и смятат, че трябва да се ограничим да съдим само за своето.

6. Мъжете мразят, когато партньорът им не харесва приятелите им. Те не виждат причина да не харесваме компаниите им, не са склонни да слушат никакви упреци и ще се опитат да ги защитават до смърт.

3-те най-важни неща, които мъжете очакват от жените

Не е тайна, че една жена умее да управлява мъжа си. За да стане това без много шум, то е хубаво жените да знаят някои трикове и да прил...

7. Мъжете мразят, когато една жена казва: „Казах ли ти!?“ Те не разбират как винаги можем да сме прави с нашите „прогнози“ и мразят да трябва да признаем, че сме били прави.

8. Мъжете мразят да им обясняват какво да правят. Обичат да са сами и да ходят тук-там, без да се налага да казват на никого, не понасят да бъдат контролирани! 

9. Мъжете мразят да пазаруват с жена. Рядко можем да намерим мъж, който обича да влиза в търговски център с жена, те предпочитат да правят нещо друго, освен да прекарват часове в търсене на рокля, която ви стои идеално.

10. Мъжете мразят, когато жените искат да гледат романтична комедия в театъра, отколкото екшън филм, само защото любимият им актьор е в него. В никакъв случай“ не е това, което те харесват най-много на света и биха предпочели да си останат вкъщи и да гледат мача през уикенда.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com