Какво обичат да похапват представителите на зодия Близнаци

2649
Какво обичат да похапват представителите на зодия Близнаци

Представителите на зодия Близнаци се справят чудесно със своите хранителни нужди. Те са под непрекъснато забавление и имат необходимост от храни, които са вкусни и провокативни, но най- вече бързи и лесни. Те не са фенове на готвенето и предпочитат да уплътняват времето си в четене на книга или гледане на филм. Обичат да консумират сладко, солено, горчиво, лютиво, дори и всичко това, събрано в една чиния, съобщават от foodpanda.

В порцията им съвсем спокойно може да откриете кайсии със сирене, гарнирани със сладко кисел сос, тъй като са добри експериментатори

Как се променят вкусовете ни към храната

Днес е международния ден на детето, който всички малчугани очакват с нетърпение. Води началото си от 1925 година когато се провежда Све...

Ето и кои са любимите ястия на Близнаците.

Салати: Салатата трябва да бъде пищна, богата и да съдържа най-много съставки. Сосовете са задължителни. От традиционните може да ги впечатлите с Гръцка салата, но няма да ви се разсърдят, ако към нея добавите някой друг плод.

Предястия: Те обичат всичко панирано и пържено. Най- любимите им предястия са пържени картофи, поднесени с кетчуп и майонеза; калмари и всякакви разядки намазани на филийки.

Основно ястия: При тях въглехидратните храни са на почит. Могат да изядат цяла тава с пиле с ориз, пиле с картофи, пълнени чушки с ориз, свинско със зеле. Обожават готвените ястия, но само ако има кой да им ги приготви.

Какво обичат да похапват Путин и Обама

Какво ли е да бъдеш лидер на страни като Русия и САЩ? Президентите Обама и Путин са едни от най-влиятелните личности в нашето съвремие....

Десерт: Не се учудвайте, ако видите близнак да консумира закуската си по време на вечеря. Обожават мекици, Шоколадови изделия и палачинки с шоколад. Може да ги видите как тайно стават вечер и изяждат цяло бурканче течен шоколад.

В заключение може да кажем, че са най- чревоугодната зодия и изключително непретенциозни, стига поднесеното количество храна да е в изобилие. Любовта на Близнака, определено минава през стомаха.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com