Какво означава, когато ни сърбят дланите

33799
Какво означава, когато ни сърбят дланите
Снимка: iStock/Guliver

Всеки се стреми към паричен успех и финансова сигурност. Всеки е готов да положи значителни усилия към тази единствена цел. Въпреки това, понякога късметът играе роля в допълнение към упоритите усилия и отдадеността. В астрологията сърбящите длани показват дали ще спечелите или загубите пари. Интересното е, че мъжките и женските ръце са различни в това отношение.

Значение на сърбящите длани в астрологията

Какво може да означава, ако внезапно откриете, че дясната ви ръка ви сърби и имате странно чувство, че нещо ще се случи? Според ведическата астрология това може да е късметлийско и проспериращо предзнаменование. Сърбежът на дясната ръка може да означава, че скоро ще получите неочаквани пари.

Може да получите финансов тласък, като увеличение на заплатата или нова възможност за работа, или може да означава, че някой е на път да ви даде пари. Нещо повече, астрологията свързва сърбящите длани с романтиката и пътуването. В астрологията е общоприето вярване, че ако дясната ръка сърби, нов човек скоро ще се присъедини към живота ви.

Събуждате се заради сърбеж по кожата през нощта - учени разкриха какво означава това

Според задълбочено проучване, сърбежът в определени части на тялото изглежда няма видима причина и всъщност е начин Вселената да комуникира с нас. Тези симптоми често са сложни и фини. Сигурно е, че опитни астролози могат да ви помогнат да разберете тези послания, да разтълкуват значението на сърбежа на лявата ръка и, ако е необходимо, да ви дадат отговори.

Дясна сърбяща длан при мъжете

За мъжете, когато дясната им ръка ги сърби, това означава добри новини. Сърбящата дясна длан показва удовлетворение и нетърпение. Това е така, защото означава пристигането на парите в живота ни. Освен това показва неочаквано богатство за човека. Те могат да намерят скрити пари в шкафа си, да спечелят от лотарията, да намерят изгубени пари, да получат пари чрез подарък или да ги намерят по някакъв друг творчески начин.

Лява сърбяща длан при мъже

Това означава, че сегашният им късмет с парите ще се влоши. Или ще похарчат всичко, или могат да изпитат загуба на пари по непредвиден начин, като например чрез обир, прекомерен дълг или просто загуба.

Лява сърбяща длан при жени

При жените това е знак за финансов успех. Намеква за просперитет. Парите в крайна сметка ще дойдат при тях. Ако ги сърби лявата длан, се смята, че са късметлийки.

Сърбят ви краката - учени разкриха какво означава това

Дясна сърбяща длан при жените

Според астрологията жена, чиято дясна длан я сърби често, ще претърпи загуба на бъдещото си богатство. В резултат на това се препоръчва да се въздържате от чесане, когато се появи сърбеж. Освен това предполага, че ще похарчи много пари.

Какво се случва, когато ви сърбят и двете длани

Вашата духовна енергия е или хармонична, или преливаща, ако почувствате сърбеж по двете длани. Сърбящите длани на двете ръце може да показват, че входящата и изходящата енергия от живота ви са в баланс, тоест, че получавате и давате на света еднакво количество.

Повече за сърбящите длани

Ръцете ви имат много сила и ви помагат да правите страхотни неща в ежедневието си. Те ви позволяват да изразявате себе си свободно и са източник на различни уникални умения. Писането, готвенето, свиренето на инструмент и други задачи, подобни на изброените по-горе, може да са оказали влияние върху дясната ви ръка. Сърбежът в дясната ни длан също може да ни даде внезапна представа за скритите ни таланти.

Сърбяща лява длан може да означава твърдение за вашата независимост

Ако ви сърби лявата длан, може би е време да предприемете действия, за да постигнете целите си. Този прилив на енергия ви вдъхновява да бъдете смели и да постигнете промяна. Така че не се страхувайте да работите за постигане на целите си. Сърбежът в дясната ви длан също може да означава, че се чувствате ограничени или неспособни да живеете живота, който смятате, че ще ви предложи повече радост.

Дясна сърбяща длан означава, че може да срещнете нов човек

Обикновено се влюбвате или сприятелявате с новия човек, дори ако не винаги е ясно какво чувствате към него. Като алтернатива, усещането за изтръпване в дясната ви ръка може да означава, че сте готови да поздравите непознат или стар приятел. Това се дължи на факта, че поздравите и ръкостисканията често се дават с дясната ръка. В астрологията е общоприето вярването, че ако дясната ръка сърби, нов човек скоро ще се присъедини към живота ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com