Какво означава Марс в знаците в астрологията?

9210
Какво означава Марс в знаците в астрологията?
Снимка: YouTube

Време е да обясним какво значи и Марс в знаците в астрологията и как им влияе. Представяме пред нашите читатели много полезен материал на сайта yourtango.com

Марс в Овен

Марс е управляващата планета на Овена, така че знакът Овен-Марс получава двойна доза от тази интензивна огнена енергия. Те са директни, не се забъркват с намеци и намеци и е съвсем просто да ги включите, просто като кажете какво искате. 

Марс в Телец

Може да се наложи да бъдете малко търпелив с Телец-Марс. Телецът е знак за голяма сила, но Телецът-Марс също е упорит. Ако те вече са решили какво искат и ако не сте (все още), ще трябва да преминете тази бариера.Телецът обича красотата, богатството и сигурността, затова носете нещо класно и говорете с тях за колекциониране на изкуства от висок клас. 

Марс в Близнаци

Flighty Gemini е известен с бързото си преминаване от едно нещо към друго. Не надявайте на дълготраен ангажимент, но ако просто търсите забавна среща през нощта, те са чудесен избор. Близнаците управляват общуването, затова поддържайте ума си остър и използвайте думите си. 

Марс в Рак

Емоционалният, потаен Рак не е добро място за Марс. Нещастният Рак-Марс се нуждае от много успокоение и търпение, преди дори да може да започне да ви се доверява достатъчно, за да започне да говори за сексуална близост.

Марс в Лъв

Марсоходът Perseverance изпрати първи научни данни към Земята

Измина по-малко от месец, откакто апаратът Perseverance на НАСА кацна на Марс. През това време роувърът беше зает да тества инструмента...

Лесно и забавно е да съблазниш! Лъв процъфтява с внимание. Кажете им колко са страхотни. Нека да говорят за своите постижения и творчески начинания. Ухажвайте ги с подаръци и пищни похвали. Бъдете техният най-голям фен. Но не ги лъжете. Ако просто се надявате на еднократно нещо, не им давайте идеята, че ще се придържате. Лъвът е един от най-честните знаци.

Марс в Дева

Девата е нервен перфекционист, а Дева-Марс носи тази тревожност в сексуалния живот. Интересно е обаче, че щом се почувстват малко по-комфортно с вас, те са склонни да експериментират.

Марс във Везни

Везните са знак за баланс, но Марс, който обича действията, може да създаде такъв възел на нерешителност, че може да не искате да се притеснявате. Ако ще преследвате Везни-Марс, очаквайте те да ви оценяват постоянно. Трябва да им покажете без съмнение - и да им напомняте - че сте най-добрият избор.

Виртуален тур по Марс

Преди броени дни мapcoxoдът Реrѕеvеrаnсе (Hacтoйчивocт) извъpши ycпeшнo ĸaцaнe в ĸpaтepa Јеzеrо нa пoвъpxнocттa нa Чepвeнaтa плaнeтa, ĸ...

Марс в Скорпион

Интензивността на Марс в страстен, сексуален Скорпион прави за някой, който практически живее за секс. Театралните сценарии винаги ще привлекат вниманието им, така че изберете ролята, която искате, и включете драматичния нюх. Може би играйте „трудно за получаване“ - Скорпион-Марс обича предизвикателството. Бъдете готови и те да тестват вашите граници и не се оставяйте да бъдете манипулирани. Те с удоволствие ще участват във всички социални и емоционални игри, които обграждат човешката сексуалност.

Марс в Стрелец

Стрелецът винаги преминава от едно приключение към друго и Марс става изключително нетърпелив. Покажете им нещо ново и завладяващо, за да предизвикате интереса им. Ако можете да запазите нещата забавни и интересни, те ви задържат.

Марс в Козирог

Каква е задачата на марсохода Реrѕеvеrаnсе на Червената планета? (ВИДЕО)

Mapcoxoдът Реrѕеvеrаnсе (Hacтoйчивocт) извъpши ycпeшнo ĸaцaнe в ĸpaтepa Јеzеrо нa пoвъpxнocттa нa Чepвeнaтa плaнeтa, ĸъдeтo пpeди мнoгo...

Любовта на Марс към действието и отдадеността на Козирога на производителността не оставят много място за сексуални ескапади. Всъщност, ако не искате дългосрочен ангажимент, по-добре би било да търсите другаде

Марс във Водолей

Водолеят винаги е фокусиран върху възможностите и „голямата картина“. Марс превръща секса във философско упражнение. Водолей-Марс може да говори за секс цяла нощ и никога да не стига до такива. Те просто не са много добри в взаимните взаимодействия.

Марс в Риби

Рибите имат дълбоко емоционален фантастичен живот и за Рибите-Марс сексуалността не може да бъде отделена от сърцето. Независимо дали сте заедно завинаги или само за една нощ, те винаги ще ви обичат на някакво ниво. Несигурен и срамежлив, Рибите-Марс гравитира към мощни, решителни типове, но бъдете добри. Жестокостта и студенината само ще прогонят Рибите-Марс по-далеч. Те не търсят непременно връзка, но трябва да могат да ви се доверят, тъй като всичките им партньори заемат място в сърцето си за цял живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com