Какъв човек си според формата на носа ти

254646
Какъв човек си според формата на носа ти

Формата на носа издава много повече за нас, отколкото сме предполагали. Всеки тип носи определена инфорамация за характера на човек, навиците му, целите и това как гледа на живота. Картинката, която сме подбрали по-долу ще ви помогне да определите формата на носа си, а след това прочетете какво говори това за характера ви. Под всеки тип има кратко описание, което ви описва като човек.


1. Издължен нос

Хората с издължени носове имат ясно изразени цели в живота, които следват с цената на всичко. Те са борбени и успяват да постигнат какво са си наумили. В любовта изпитват известни трудности, но на по-късен етап от живота им всичко си идва по местата. Спокойни и уравновесени хора, които са добри и верни приятели.

Какво казват за теб формата на очите ти

Големи кръгли очи Хората с такива очи имат чиста душа, детски представи за света и са малко наивни. Те могат да бъдат лъгани много зар...

2. Голям нос

Характерен е за хора, които обичат работата си и кариерата е важна част от живота им. Те са много влюбчиви, но рано или късно намират правилния човек за тях. Никога не остават сами и имат силна нужда да обичат и да бъдат обичани. Държат на себе си,  обичат да си угаждат, не обичат големите промени и им харесва, когато всичко си остава така, както е.

3. Строг и издължен нос

Хората с такава форма на носа са строги и обичат реда. Не си позволяват да излязат от релсите и за секунда, обичат животът им да е подреден и сигурен. Когато нещо се обърка, изпадат в паника и не могат да съберат мислите си. Те имат нужда от спокоен и уравновесен партньор в живота, който ще придаде идеалния баланс.

4. Нос с гърбица

Какво издава формата на пръстите на краката

1. Първи тип Най-често срещаният тип. Хората с такъв тип пръсти са много социални, обичат да общуват и да излизат често. Имат прекрасн...

Много артистични и позитивни хора, които обичат живота и всичките му чудатости. Енергични и винаги търсещи приключения. Хората, които имат гърбица на носа са мили по душа, но и понякога са сложни характери. Техните представи за света са различни от представите на повечето хора. В любовта търсят дълго, преди да открият любовта на живота си, но чакането накрая си заслужава.

 

5. Малък и чип нос

Хората с малки нослета са трудни характери. Те не допускат всеки до себе си, имат високо мнение за себе си и в общи линии всички се върти около тях. Добри са, отзивчиви са, но не към всеки. В живота си имат много партньори – харесвани са, обичани са и дълго време не се нуждаят от сериозна връзка, а се наслаждават на всяка следваща.  

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Защо пералнята не пълни вода?

5 често срещани грешки при миене на зъбите

Как да използвате цитрусовите кори за ежедневно почистване?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com