Какъв маникюр ти подхожда според зодията

22795
Какъв маникюр ти подхожда според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Кой ще бъде най-подходящия цвят за нокти и кой маникър ще ви стои най-добре, в зависимост от това под кой зодиакален знак сте родени.

Това ще разберете в тази статия.

Овен

Представителките родени под този знак са стъпили здраво на земята. Много красиво на ръцете им стоят кафявите нунанси, а в същото време укротяват техния енергичен темперамент. Допадат им предимно топли цветове, напомнящи залеза на слънцето, попадалите есенни листа по земята или прясно изораната пръст.

Телец

Жените Телец са доста консервативни. Избора им за маникур се спира на цласическия, или друго казано червения цвят. И точно той е най-подходящия цвят за ръцете им. Разнообразие биха приели само в нюансите на червено, но не на други цветове.

Близнаци

Тези дами имат своето нестандартно мислене и обичат да експериментират. Може да се каже, че те са двойнствена натура, но що се отнася до красотата предпочитат изчистения стил. Същото важи и за лаковете. Светлите контрастиращи на нощта цветове, са идеалните за целта.

Рак

Родените под този зодиакален знак обичат да се открояват от другите по елегантен и класически начин, а не фрапантно. Ярките цветове са основен акцент в цялостната им визия и благодарение на тях привличат очите. 

Лъв

Направи си дълготраен маникюр

Красивият маникюр никога не остава незабелязан. Всяка уважаваща себе си дама държи винаги да има такъв. Лошо поддържаният маникюр също ...

Лъвицата иска да бъде винаги различна, да демонстрира своята царственост и власт. Противно на очакванията, тя няма да сложи злато за ръцете си, защото бляскавите нокти изглеждат евтино за нея. Един по-категоричен тъмен цвят е точно това, което идеално ще пасне на една Лъвица.

Дева

Те са женствени, деликатни и практични. Сякаш гамата "нуде"е създадена именно за тях. Чрез тези нюанси жените Дева подчертават на ръцете си тяхното изящество и в същото време стоят нейни и дискретно. Освен това на всеки тоалет в гардероба пасват идеално и с такъв лак могат спокойно да бъдат както на специален повод, така и на работа.

Везни

Жените от зодия Везни си падат по дискретността, но същевременно искат дата бъдат забелязвани. За тези условия най-подходящия лак е нежен и трябва да бъде задължително в такива цветове, навяващи мисли за искреност, невинност, чистота и штипка сладост. Такива цветове са всичките млечни нюанси на розовото. 

Кои са актуалните маникюри за тази година?

През 2021 година много от табутата по отношение на декорацията на нокти ще паднат. Актуалните маникюри тази година са дръзки, ексцентри...

Скорпион

Тези дами са чувствени, страстни, загадъчни, провокативни и обожават мистиката. В този дух маникюрът им трябва да бъде издържан. Обичат експериментите и с удоволствие рисуват всякакви картини по ноктите си. Но също така им допадат силните нюанси в гамата от лилаво.

Стрелец

Стрелците са интригуващи по един много специален и дискретен начин. Те не харесват пищността, а като акцент във визията си използват бляскавите нюанси. Включително и в маникюра си. Може да им допадне нюанс, който се доближава до "нуде"гамата, но същевременно да дава блясък.

Козирог

Перфектният маникюр в домашни условия

Липса на време, на финансови средства, затворени салони за красота… Това далеч не означава, че трябва да се лишите от перфектния...

Колкото са по-елегантни ръцете на жената Козирог, толкава по-уверена ще се чувства тя. Допадат и предимно земслистите тонове, но не традиционните, а по-необикновените, например цвят чинчила или глина. Те изглеждат едновременно елегантно и нестандартно.

Водолей

Тези жени са свободолюбиви, креативни и постоянно търсещи новото. По такъв начин трябва да изглежда маникюрът им. Той трябва да е вдъхновен от природата и да създава усещането за безкрайност и простор. Сините и зелени нюанси  ще подчертаят прекрасно ръцете им.

Риби

Дамите от тази зодия са духовни натура, винаги оптимисти и непрекъснато се стремят предимно към доброто, дори и в лоши ситуации. Тяхната същност трябва да бъде отразена подобаващо на лакът на ръцете им. Той трябва да е в хармония с настроението им и желанието за извисяване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com