Какъв партньор сте според зодията си?

7860
Какъв партньор сте според зодията си?
Снимка: iStock

Да бъдем в романтична и отдадена връзка е това, което много от нас искат в определен момент от живота си. В края на краищата ни дава емоционална сигурност, надежден партньор и удовлетворяващ живот - което често води до щастие. Много от нас обаче са скептични относно това каква връзка искаме или колко добър или лош партньор ще бъдем.

Подобни мисли и въпроси е нормално да изникнат преди да влезем във връзка. Всъщност те ни помагат да получим яснота какво искаме от партньора си. Ако и вие сте изправени пред такава борба, няма нужда да се притеснявате. Ето бърз поглед към това какъв партньор сте въз основа на зодиакалния си знак.

Овен

Известно е, че овенът е упорит и това се отразява и в отношенията им. Ако кажат, че те обичат истински, ще го направят завинаги. Те никога няма да спрат да проявяват интерес към вас или да ви обожават.

Телец

Телците са искат да се уверят, че живеят в хубав дом и поддържат всичко изискано около себе си. Също така, бъдете готови да споделите страхотна физическа връзка. Телците са добродушни хора и искат най-доброто за другите.

Близнаци

Партньорът близнаци би бил обсебен от вас. Те са разговорливи и обичат да флиртуват дори и насън. Те са амбициозни и социални.

Рак

Ракът би бил любвеобилен партньор и би влял всяка част от любовта във вашата връзка. Те ще се съсредоточат върху това да поддържат партньора щастлив. Те са известни и с това, че мислят не с главата, а със сърцето си.

Лъв

Те обикновено са доста защитнически настроени спрямо партньорите си. Винаги биха те защитили яростно и биха те подкрепили безусловно. Ако твърдят, че те обичат, ще го правят до последния си дъх. Те винаги биха искали да ви видят как се превръщате в най-доброто, за което мечтаете.

Дева

Те много държат на партньора си. Всъщност те не се интересуват от нищо друго освен от хората, които обичат. Те са яростни любовници и дават всичко от себе си за партньора си.

Везни

Тъй като те се управляват от планетата на любовта, везните са най-добрите романтични партньори. Везните се възхищават на красотата, баланса и мира и се грижат партньорът им да се чувства ценен и обичан. Освен това те са доста изразителни.

Коя е най-перфектната двойка в астрологията?

Скорпион

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 26-30 ЮЛИ

БЛИЗНАЦИ Усещате ли го в стомаха си? Не са точно ученически пеперуди, но определено вещае горещи и страстни чувства, които са поели въ...

Скорпионите са изключително лоялни и биха стояли до вас, независимо от всичко. Те обичат яростно, въпреки че може да не показват любовта си. След като изберат партньор и му се доверят, едва тогава ще покажат истинската си любов.

Стрелец

Стрелецът е авантюристичен партньор. Той винаги се опитва да подправи нещата като да планира романтични почивки през уикенда и наистина да познава добре партньорите си. Въпреки че не са склонни да се установят рано и бързо, след като срещнат правилния партньор, те не се колебаят да правят големи крачки.

Козирог

Козирогът е отговорен партньор. Козирозите са известни с това, че са ориентирани към бъдещето, кариерно ориентирани, основателни и практични. Ако някой търси стабилна връзка, рогатите представители на зодиака биха били идеалният избор.

Как да разбереш дали е хлътнал по теб?

Как да разберете дали той е вашата сродна душа, дали държи на вас? Проверете списъка по-долу и може да сте сигурни дали той е подходящ ...

6 неща, които предвещават край на връзката ви

Водолей

Водолеите са най-независимите любовници на всички зодии. Те обикновено имат черти на предприемачи и балансират отношенията си заедно с фантазиите си. При това доста успешно.

Риби

Рибите са страстни партньор. Те са емоционални и интуитивни. Когато изпаднат в дългосрочен ангажимент, те се изпълват с любов и лоялност. Рибите са истински романтици и обикновено правят допълнителни стъпки, за да демонстрират своята любов на партньорите си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com