Калифорнийско НЛО уплаши американците (ВИДЕО)

8234
Калифорнийско НЛО уплаши американците (ВИДЕО)

Американските военни не на шега изплашили жителите на Калифорния с балистична ракета, изстреляна от подводница в рамките на морски учения през уикенда.

Населението не било предупредено за ученията и хората здраво се уплашили, когато видели странен светещ обект в нощното небе. В социалните мрежи веднага се появили видеозаписи на неидентифицирания летящ обект и започнали дискусии за неговия произход.

Международен научен проект ще изучава НЛО

Международна група учени и инженери стартираха проекта UFODATA, посветен на систематичното научно изучаване на неидентифицирани летящи ...

Версиите били разнообразни – комета, метеорит, дори ядрен взрив и традиционното нашествие на пришълци. Както посочва ВВС, полицията получила стотици позвънявания от жителите на Лос Анджелис и околностите. Според очевидци ракетата-комета била видяна дори в съседните щати Невада и Аризона.

Малко по-късно властите успокоили хората. Шерифът на Ориндж публикувал официално съобщение в Twitter, че наблюдаваното НЛО всъщност е ракета, пусната от военните. ʺОстаналите детайли не се разкриватʺ, посочил шерифът.

Тях пък ги разкрили самите военни. Официалният говорител на 3-ти оперативен флот Райън Пери съобщил, че в рамките на планов старт е изстреляна ракета Trident-2 от подводница с атомно-ракетно базиране Kentucky, клас Ohio. Целта била проверка на ракетната система на подводницата.

Светещо НЛО озадачи експертите (ВИДЕО)

Семейство наблюдавало доста рядко явление – неидентифициран летящ обект, който увеличавал размери и летял над дома им в Дарвин, А...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com